mPOWER ER ET SELSKAP SOM HJELPER DEG TIL Å LYKKES I PRAKSIS!

Uansett bakgrunn, så vil vi i mPOWER Academy AS hjelpe deg til å sette sammen og videreutvikle din fagkompetanse med det du har fra før og det du lærer som vår mPOWER-student – slik at du kan skape din skreddersydde drømmejobb med fleksible arbeidstider, øke din kompetanse i nåværende jobb, eller styrke bedriftens empowerment og endringspotensiale i et marked som er i stadig endring. Du vil også bli en del av vårt faglige mPOWER-team, som møtes jevnlig for at du skal få bli oppdatert om våre nasjonale aktiviteter og få muligheten til å selv bli med på våre mPOWER-prosjekter for utvalgte målgrupper.

Som sertifisert og diplomert mPOWER-agent blir du en del av et profesjonelt fagmiljø hvor du stadig vil få mer faglig påfyll, inspirasjon og kvalitetssikret informasjon om siste nytt innen mPOWER Academy sine fagområder.

Du vil også bli en viktig del av mPOWER-nettverket, få en positiv selvutvikling og bli med i et mPOWER-team som er opptatt av å «se hele mennesket» og som tar et sosialt ansvar for at flere kan bli «kronisk friske» i samfunnet vårt!

Les mer om mPOWER-agent utdannelsen