mPOWER ER ET SELSKAP SOM HJELPER DEG TIL Å LYKKES I PRAKSIS!

Uansett bakgrunn, så vil vi i mPOWER Academy hjelpe deg til å sette sammen og videreutvikle din fagkompetanse med det du har fra før og det du lærer som vår kursdeltager eller mPOWER-student – slik at du kan skape din skreddersydde drømmejobb med fleksible arbeidstider, øke din kompetanse i nåværende jobb, eller styrke bedriftens empowerment og endringspotensiale i et marked som er i stadig endring.

Du vil også bli en viktig del av mPOWER-nettverket, få en positiv selvutvikling og bli med i et mPOWER-team som er opptatt av å «se hele mennesket» og som tar et sosialt ansvar for at flere kan bli «kronisk friske» i samfunnet vårt!

Som sertifisert og diplomert mPOWER-agent blir du en del av et profesjonelt fagmiljø hvor du stadig vil få mer faglig påfyll, inspirasjon og kvalitetssikret informasjon om siste nytt innen mPOWER Academy sine fagområder. Som en del av vårt faglige mPOWER-team, vil du også inviteres til våre faste mPOWER-treff, slik at vi møtes jevnlig for at du skal få bli oppdatert om våre nasjonale aktiviteter og få muligheten til å selv bli med på våre mPOWER-prosjekter for utvalgte målgrupper.

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent av Studieforbundet for næring og samfunn.

Les mer om våre foredragsholdere og kursledere

Les mer om våre mPOWER-ambassadører: Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

REFERANSER fra tidligere studenter