mPOWER ER ET SELSKAP SOM HJELPER DEG TIL Å LYKKES I PRAKSIS!

Uansett bakgrunn, så vil vi i mPOWER Academy AS hjelpe deg til å sette sammen og videreutvikle din fagkompetanse med det du har fra før og det du lærer som vår mPOWER-student – slik at du kan skape din skreddersydde drømmejobb – med arbeidstider som også passer din livssituasjon.

Du kan med din nye mPOWER-fagkompetanse velge å starte din egen bedrift, eller få en dagsaktuell tilleggskompetanse som gjør at du kan få nye og flere kunder der du allerede jobber.

Som sertifisert og diplomert mPOWER-agent blir du en del av et profesjonelt fagmiljø hvor du stadig vil få mer faglig påfyll, inspirasjon og kvalitetssikret informasjon om siste nytt innen mPOWER Academy sine fagområder.

Du vil også bli en viktig del av mPOWER-nettverket, få en positiv selvutvikling og bli med i et mPOWER-team som er opptatt av å «se hele mennesket» og som tar et sosialt ansvar for at flere kan bli «kronisk friske» i samfunnet vårt!

Les mer om mPOWER-agent utdannelsen