HVA LÆRER DU SOM mPOWER-STUDENT?

Du vil bl.a. opparbeide deg en tverrfaglig kompetanse innen: endringsprosesser, stressmestring, mental trening, relasjonsoppbygging, motivasjon, empowerment, endokrinologi (læren om hormoner), anti-aging, genforskning, epigenetikk, hjerneforskning, psykologi og ”siste nytt fra forskning som kan hjelpe deg”. Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

Som mPOWER-student vil du gå gjennom en positiv selvutvikling ved å lære og så bruke verktøyene og metodene våre aktivt i undervisningen og videre gjennom oppgaver du skal løse sammen med dine medstudenter. I foredragene, som alltid har tilhørende mPOWER-podcaster som du får tilgang til (og som du kan lytte til så mange ganger du vil), får du flere konkrete verktøy og praktiske råd, inspirasjon, faglig påfyll og kvalitetssikrede stressmestringsverktøy som er velutprøvd på tusenvis av mennesker og som er utviklet gjennom flere tiår.

Les mer om fagmodulene i Grunnpakke mPOWER-agent

Du blir også opplært i ”en bevisst mPOWER-kommunikasjon”, som er en viktig del av vår utdannelse for å bruke empowerment i praksis og for at du skal kunne videreformidle våre verktøy og metoder til din målgruppe – og for at du skal kunne opptre profesjonelt og initiere en egenmobilisering hos mennesker/kunder som kanskje opplever mye stress på grunn av ulike utfordringer i hverdagen – enten det er i arbeidslivet eller i privatlivet deres.

Les mer om mPOWER-utdannelsen og få en oversikt over alle våre mPOWER-kurs og utdannelser her!

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent av Studieforbundet for næring og samfunn.

Les mer om våre foredragsholdere og kursledere

Les mer om våre mPOWER-ambassadører: Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique

REFERANSER fra tidligere studenter

Vi hjelper deg!


Vår jobb starter med deg:
ved å forstå hva du trenger, så kan vi tilby deg muligheter som gir mening.


Studieveiledning

Ikke sikker på hva du trenger, eller hva det koster? Vi er her for å hjelpe.

Vi er alltid glade for å snakke med deg om hvordan vi best kan hjelpe deg videre for å realisere dine ideer og drømmer!


Ta kontakt med oss

mPOWER Academy AS
Kirkeveien 67, 0364 Oslo
Mob: +47 900 71 428

Send oss dine spørsmål: