HVA ER EN SERTIFISERT mPOWER-AGENT?

For å bli en sertifisert mPOWER-agent må du ta Empowerment hovedutdannelsen som er hele grunnkurset, bestående av modul: 1, 2, 3, 4 og 5. Dette gir deg totalt 250 timer sertifisering. Ved bestått eksamen vil du få et sertifiseringsdiplom/kursbevis fra mPOWER Academy og Studieforbundet næring og samfunn. Sertifiseringen kvalitetssikrer og viser din nye fagkompetanse og at du er godkjent fra oss til å ta imot klienter/kunder/grupper som mPOWER-agent. Du vil også bli en del av vårt mPOWER-nettverk og kunne delta som fagperson i våre større empowerment prosjekter, slik som fengselprosjektet vårt eller i vårt arbeid med ungdommer og unge voksne – i skolen og i våre flerkulturelle prosjekter.

Björg Thorhallsdottir er vår første mPOWER-ambassadør, som vi er veldig stolte av å ha med i mPOWER-teamet vårt. Hun er en stor inspirasjon for våre studenter og en dyktig og sertifisert mPOWER-agent. Bildet er fra en av våre diplomutdelinger med ambassadøren tilstede.

Les mer om fagmodulene i mPOWER-agent GRUNNPAKKEN

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent av Studieforbundet for næring og samfunn.

Les mer om våre foredragsholdere og kursledere

Les mer om våre mPOWER-ambassadører: Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique

REFERANSER fra tidligere studenter

For å få diplom/kursbevis og sertifisering, kreves det at man følger: obligatoriske forelesninger og lytter til de obligatoriske mPOWER-podcastene (ja, du leste riktig: vi erstatter lærebøker med podcaster). I tillegg må man levere en hjemmeoppgave-eksamen (eller besvare den muntlig) etter gitte kriterier og tidsfrister. Praktisk eksamen gjennomføres av to-og-to studenter, på den siste faglige fellessamlingen. Dette tilsvarer modul 1-4. Deretter må man gjennomføre sin individuelle egenpraksis- og produktportefølje på prøvekunder og/eller utvalgte grupper (modul 5), før man kan praktisere som mPOWER-agent.

Les mer om mPOWER-utdannelsen

Vi hjelper deg!


Vår jobb starter med deg:
ved å forstå hva du trenger, så kan vi tilby deg muligheter som gir mening.


Studieveiledning

Ikke sikker på hva du trenger, eller hva det koster? Vi er her for å hjelpe.

Vi er alltid glade for å snakke med deg om hvordan vi best kan hjelpe deg videre for å realisere dine ideer og drømmer!


Ta kontakt med oss

mPOWER Academy AS
Kirkeveien 67, 0364 Oslo
Mob: +47 900 71 428

Send oss dine spørsmål: