HVA ER EN SERTIFISERT mPOWER-AGENT?

For å bli en sertifisert mPOWER-agent må du ta mPOWER-grunnkurset som inkluderer modul 1, 2, 3 og 4. Dette gir deg totalt 200 timer sertifisering. Ved bestått eksamen vil du få et sertifiseringsdiplom fra mPOWER Academy og et kursbevis fra Studieforbundet næring og samfunn, som viser din nye fagkompetanse og at du er godkjent fra oss til å ta imot klienter/kunder som mPOWER-agent – og at du er en del av vårt mPOWER-nettverk.

Les mer om fagmodulene i Grunnpakke mPOWER-agent

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent av Studieforbundet for næring og samfunn.

Les mer om våre foredragsholdere og kursledere

Les mer om våre mPOWER-ambassadører: Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique

REFERANSER fra tidligere studenter

For å få diplom/kursbevis og sertifisering, kreves det at man følger: obligatoriske forelesninger og lytter til de obligatoriske mPOWER-podcastene (ja, du leste riktig: vi erstatter lærebøker med podcaster). I tillegg må man levere hjemmeoppgaver etter gitte kriterier og tidsfrister. Praktisk eksamen gjennomføres av to-og-to studenter, på den siste faglige fellessamlingen. Deretter må man gjennomføre sin individuelle egenpraksis- og produktportefølje på prøvekunder, før man kan praktisere som mPOWER-agent.

Les mer om mPOWER-utdannelsen

Vi hjelper deg!


Vår jobb starter med deg:
ved å forstå hva du trenger, så kan vi tilby deg muligheter som gir mening.


Studieveiledning

Ikke sikker på hva du trenger, eller hva det koster? Vi er her for å hjelpe.

Vi er alltid glade for å snakke med deg om hvordan vi best kan hjelpe deg videre for å realisere dine ideer og drømmer!


Ta kontakt med oss

mPOWER Academy AS
Kirkeveien 67, 0364 Oslo
Mob: +47 900 71 428

Send oss dine spørsmål: