VELG ET SPENNENDE KURS ELLER TA EMPOWERMENT-UTDANNELSEN HOS OSS!

Vi tilbyr kurs og utdannelser til privatpersoner, studenter, ulike yrkesgrupper og bedrifter som ønsker en tilleggskompetanse innen stressmestring, mental trening, selvledelse, endringsprosesser og relasjonelle empowerment metoder.

Livslyst & Motivasjon AS er vår hovedleverandør av utdanningsmodulene til mPOWER Akademiet. Selskapet har mer enn 25 års erfaring innen «Life Science», rehabilitering og undervisning og tilbyr et bredt spekter av forskningsbaserte kurs og utdanningsmoduler for studenter, ulike yrkesgrupper og bedrifter som ønsker en spesialkompetanse innen våre fagområder: www.livslystogmotivasjon.no

SISTE NYTT! TA EMPOWERMENT UTDANNELSEN ONLINE! 

Sertifiseringsdiplom/kursbevis: Alle våre studieplaner og kurs er godkjent av Studieforbundet for næring og samfunn. Studieforbundet har til formål å fremme arbeidet med folkeopplysning og voksnes læring, og i samarbeid med medlemsorganisasjonene arbeide for et godt opplæringstilbud og høy studieaktivitet i hele landet. Studieforbundet næring og samfunn er ett av fire studieforbund som er direkte tilknyttet Kunnskapsdepartementet.

LES MER OM VÅRE ULIKE KURS OG UTDANNELSER HER

Vi tilbyr nå flere spennende kurs og sertifiserte diplomutdannelser i mPOWER Akademiet – både i klasse og online. Vi skreddersyr også kurs for bedrifter.

TIL INFORMASJON: Vi samarbeider også aktivt med NAV, og har vår egen sosionom som kan hjelpe og følge opp deg som er NAV-bruker til å få ta en utdannelse hos oss. Dersom dette er aktuelt for deg, så er det bare å ta kontakt med Marius: 474 65 380 eller Rebekka: 900 71 428, så vil vi hjelpe deg med dialogen med din NAV-rådgiver og ditt lokale NAV-kontor.

RELEVANTE LINKER OG MER INFORMASJON:

Les mer om våre foredragsholdere og kursledere

Les mer om våre mPOWER-ambassadører: Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent av Studieforbundet for næring og samfunn.

REFERANSER fra tidligere studenter

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

Vi hjelper deg!


Vår jobb starter med deg:
ved å forstå hva du trenger, så kan vi tilby deg muligheter som gir mening.


Studieveiledning

Ikke sikker på hva du trenger, eller hva det koster? Vi er her for å hjelpe.

Vi er alltid glade for å snakke med deg om hvordan vi best kan hjelpe deg videre for å realisere dine ideer og drømmer!


Ta kontakt med oss

mPOWER Academy AS
Kirkeveien 67, 0364 Oslo
Mob: +47 900 71 428

Send oss dine spørsmål: