HVEM KAN BLI mPOWER-STUDENT?

Vi tilbyr utdannelsen til studenter og ulike yrkesgrupper som ønsker en tilleggskompetanse innen stressmestring, endringsprosesser og “mPOWER-kommunikasjon”. Du kan for eksempel være: sykepleier, lærer, yogalærer, personlig trener, fysioterapeut, sosionom, barnevernspedagog, osteopat, akupunktør, hjelpepleier, vernepleier, miljøarbeider eller jobbe innen HR, HMS, ernæring og rehabilitering. Du kan også jobbe i skjønnhets- og velværebransjen (frisør, negledesigner, hudpleier, massør, makeup artist osv.) – eller bare ønsker å starte på en ny utdannelse. Det viktige er at du er liker å jobbe med mennesker – slik at du kan få og gi empowerment videre!

Beskrivelse av mPOWER-utdannelsen
Beskrivelse av våre mPOWER-studier: grunnpakke og videreutdanning

Vi hjelper deg!


Vår jobb starter med deg:
ved å forstå hva du trenger, så kan vi tilby deg muligheter som gir mening.


Studieveiledning

Ikke sikker på hva du trenger, eller hva det koster? Vi er her for å hjelpe.

Vi er alltid glade for å snakke med deg om hvordan vi best kan hjelpe deg videre for å realisere dine ideer og drømmer!


Ta kontakt med oss

mPOWER Academy AS
Kirkeveien 67, 0364 Oslo
Mob: +47 900 71 428

Send oss dine spørsmål: