HVEM KAN BLI mPOWER-STUDENT?

Vi tilbyr utdannelsen til studenter, ulike yrkesgrupper og bedrifter som ønsker en tilleggskompetanse innen stressmestring, endringsprosesser og “mPOWER-kommunikasjon”.

Du kan for eksempel være: sykepleier, lærer, yogalærer, personlig trener, ergoterapeut, fysioterapeut, psykolog, sosionom, barnevernspedagog, osteopat, akupunktør, hjelpepleier, vernepleier, miljøarbeider eller jobbe innen HR, HMS, ernæring og rehabilitering. Du kan også jobbe i skjønnhets- og velværebransjen (frisør, negledesigner, hudpleier, massør, makeup artist osv.).

Men du kan også bare ønske å starte på en ny utdannelse. Det viktige er at du er liker å jobbe med mennesker – slik at du kan få og gi empowerment videre!

TIL INFORMASJON: Vi samarbeider også aktivt med NAV, og har vår egen sosionom som kan hjelpe og følge opp deg som er NAV-bruker til å få ta en utdannelse hos oss. Dersom dette er aktuelt for deg, så er det bare å ta kontakt med Marius: 474 65 380 eller Rebekka: 900 71 428, så vil vi hjelpe deg med dialogen med din NAV-rådgiver og ditt lokale NAV-kontor.

Beskrivelse av mPOWER-utdannelsen
Beskrivelse av våre mPOWER-studier: grunnpakke og videreutdanning

Vi hjelper deg!


Vår jobb starter med deg:
ved å forstå hva du trenger, så kan vi tilby deg muligheter som gir mening.


Studieveiledning

Ikke sikker på hva du trenger, eller hva det koster? Vi er her for å hjelpe.

Vi er alltid glade for å snakke med deg om hvordan vi best kan hjelpe deg videre for å realisere dine ideer og drømmer!


Ta kontakt med oss

mPOWER Academy AS
Kirkeveien 67, 0364 Oslo
Mob: +47 900 71 428

Send oss dine spørsmål: