REFERANSER fra tidligere studenter

Her kan du lese litt om hvordan det oppleves å være mPOWER-student hos oss. Våre tidligere studenter, som nå har blitt sertifiserte mPOWER-agenter bruker våre kvalitetssikrede “mPOWER-program” for: søvn, pust, stress ned, hjernetrim, “new energy” – og ved å integrere våre forskningsbaserte stressmestringsøvelser og metoder, mentale treningsøvelser fra toppidretten og terapeutiske puste-, meditasjon- og yogaøvelser i deres egne kurstilbud og jobbhverdag.

Les mer om mPOWER-utdannelsen og få en oversikt over alle våre mPOWER-kurs og utdannelser her!

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

Les mer om våre foredragsholdere og kursledere

Les mer om våre mPOWER-ambassadører: Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique

Tonje F. Holtmoen, mPOWER-agent 2020:
”Jeg kom i kontakt med Rebekka via en felles bekjent i fjor høst. Han fortalte meg om mPOWER-studiet og Livslyst & Motivasjon Senteret. Min første tanke var «finnes det virkelig sånne steder i Norge?»

Jeg har lenge hatt en stor interesse innenfor helhetlig helse og hvordan kropp, sjel og sinn henger sammen.

Tonje F. Holtmoen ble sertifisert mPOWER-agent i 2020. Hun har begynt å bruke mPOWER-metodene i sine egne kurs, i sitt eget firma (se linker nedenfor). I tillegg holder hun mPOWER-foredrag sammen med Rebekka Nøkling, og utdanner seg også som mPOWER-lærer.

Rebekka og jeg møttes og jeg forstod med en gang hvorfor. Jeg har fulgt utenlandske coacher og leger som Bruce Lipton, Joe Dispenza og Tony Robins, som alle har et «bredere syn» enn mange på hvordan vi selv kan påvirke vår helse og vårt liv. Jeg opplever at det ikke er like mange som snakker om dette i Norge, at det på en måte ikke har vært akseptert, og sett på som «alternativt».

Etter egne erfaringer og erfaring fra de rundt meg, vet jeg at det er mye vi kan gjøre som vi ikke lærer «på den vanlige måten». Jeg har vært heldig og møtt på mange som «går denne veien», og Rebekka er en av dem. Det føltes så bra at det også går an å finne studier i Norge som kan forklare disse tingene på en enkel måte.

mPOWER-studiet var «siste brikken» for meg i den helhetlige forståelsen. Hva som skjer på gennivå og hvorfor det vi velger å bruke energien vår påvirker oss på måten det gjør. Og ikke minst, hva konkret kan vi gjøre for å skape balanse, ro og leve i tråd med den vi er.
Det å forstå hvorfor og hvordan vi kan «skru av og på gener» (epigenetikk), hva stress egentlig er og hvordan det påvirker kroppen, hvordan vi kan skru av stressresponsen og gjenopprette balansen, er noe av det jeg mener er så viktig for oss alle å vite. Da kan vi selv ta ansvar for vår helse innenfra.

I dette studiet får du konkrete, forskningsbaserte verktøy for å skape balanse i kropp og sinn, og forståelsen av hvordan alt henger sammen. Du lærer hva du konkret kan gjøre for å støtte immunforsvar, søvnkvalitet og næringsopptak.

Valget om å ta mPOWER-studiet var det som fikk meg til å tørre og ta steget med å starte og jobbe for meg selv. Øvelsene vi har lært under denne utdannelsen er noe jeg deler med alle jeg jobber med, og 95% av alle jeg snakker med hehe..

Jeg har nå laget en 21dagers høst-boost for de som er interessert i å teste ut litt forskjellige verktøy. Jeg gjør dette for å hjelpe andre å bli mer bevisst på seg selv og hva som gjør at de har det bra.

Det er en god kombinasjon av bevisstgjørende coaching spørsmål, fysisk aktivitet, ernæring, positiv psykologi og meditasjon. Jeg har også lagt til stressmestringsøvelser, terapeutiske puste-og yoga øvelser og andre forskningsbaserte øvelser fra mPower studiet.”

For mer informasjon om mPOWER-utdannelsen: www.mpoweracademy.org

Les mer om mPOWER-utdannelsen og få en oversikt over alle våre mPOWER-kurs og utdannelser her!

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

Marthe Johnsen Ekker, mPOWER-agent 2020:
“Kan anbefale denne utdannelsen på det varmeste! Lærer og «Rektor» Rebekka Nøkling lærer bort det nyeste fra moderne medisinsk forskning på en lettfattelig måte, som gjør at man kan forstå medisinsk forskning, uten at man trenger å ha en helsefaglig bakgrunn. Så denne utdannelsen passer for alle som er interessert i å lære både kunnskap og øvelser som gir en positiv helseeffekt, helt ned på gennivå!

Rebekka er en fantastisk god formidler, og i tillegg til at dette er det en utdannelse som er veldig aktuell i vår moderne tidsalder, hvor «livet suser avsted», og vi eksponeres for alskens mulige krav. Både i livets private utfordringer, men også i jobb og samfunnsmessige, større og mindre «kriser» ( les; eks; Corona 2020) med mer.

Utdanningen har jeg selv tatt, og kan si at den er midt i blinken» hvis man som meg er mer «nysgjerrig», «enn folk flest» på sammenhengen mellom «KROPP OG SINN». Samt ønsker å lære mer om hva den nyeste forskningen kan fortelle om dette, fra både et Østlig filosofisk ståsted, i møte med «topp moderne» Vestlig medisinsk forskning.

Marthe Johnsen Ekker ble sertifisert mPOWER-agent i 2020. Hun er psykolog og tok mPOWER-utdannelsen som en tilleggsutdannelse – som hun nå kombinerer med sin tidligere grunnutdannelse – for å holde seg oppdatert, få påfyll og for å lære seg nye faglige og kvalitetssikrede metoder og bli med i mPOWER-nettverket.

Jeg som mange andre, har i perioder av livet kjent ekstra på hva «stress» kan gjøre med oss mennesker over tid – både positivt og negativt. I slike sammenhenger har jeg selv tatt i bruk mange av «verktøyene» som læres bort her, med veldig god «effekt», og tro på at de «virker», bare man faktisk «gjør» øvelsene.

mPOWER-utdanningen er ikke bare nyttig, men også veldig gøy – man lærer både veldig god kunnskap og gode «verktøy» som kan kombineres både faglig og personlig for økt personlig vekst, stressmestring, samt generelt gir den potensiale for større «livslyst», og en bedre hverdag. Slik jeg ser det, og slik forskningen i dette tilfellet også kan dokumentere! Gled DEG!”

For mer informasjon om mPOWER-utdannelsen: www.mpoweracademy.org

May Katrin Pedersen, mPOWER-agent 2020:
“Siden jeg er ekstra interessert i hvordan kropp og sinn henger sammen, og hva vi selv kan gjøre for å holde oss friske så deltok jeg på mPOWER-utdanningen høsten 2019.

Fra tidligere visste jeg at Rebekka Nøkling formidler disse temaene på en måte og et språk som gjør forskning tilgjengelig for oss alle – på en veldig inspirerende måte. Resten av teamet i utdanningen ga meg også samme kvalitet i innhold og formidling. Et superteam av lærere!

Som Kundalini yogalærer (på si’) var jeg selvfølgelig litt ekstra interessert i øvelsene i utdanningen hentet fra yoga, og hva forskningen sa rundt effekt av de ulike øvelsene. Superspennende!

May Katrin ble sertifisert mPOWER-agent i 2020. Hun jobber til daglig i næringslivet, men har også i flere år vært Kundalini yogalærer med egne faste klasser. I tillegg holder hun mPOWER-foredrag sammen med Rebekka Nøkling – rettet mot næringslivet. Hun videreutdanner seg også både som mPOWER-businessagent og mPOWER-lærer.

Min erfaring er at alle disse temaene gir deg ny innsikt både sett fra perspektiv for deg som person, og for større forståelse for de rundt deg, jobbsituasjoner, ledelse, ja – på de fleste områder i livet. Og Rebekka deler raust av egne opplevelser, og er en unik historieforteller!

Så hvis du trenger faglig og/eller personlig påfyll, så sjekk ut denne utdannelsen. Anbefales! Også måten kurset er lagt opp på er helt supert, og passer «vårt moderne liv». Gled deg!!”

For mer informasjon om mPOWER-utdannelsen: www.mpoweracademy.org

Les mer om mPOWER-utdannelsen og få en oversikt over alle våre mPOWER-kurs og utdannelser her!

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her