NYE EMPOWERMENT KURS/UTDANNELSER

mPOWER Academy har gleden av å tilby deg enda flere kurs og utdannelser (klasse eller online)

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent i Studieforbundet for næring og samfunn. Studieforbundet har til formål å fremme arbeidet med folkeopplysning og voksnes læring, og i samarbeid med medlemsorganisasjonene arbeide for et godt opplæringstilbud og høy studieaktivitet i hele landet. Studieforbundet næring og samfunn er ett av fire studieforbund som er direkte tilknyttet Kunnskapsdepartementet.


OVERSIKT OVER VÅRE KURS OG UTDANNELSER (fortløpende oppdateringer):

Velkommen som vår kursdeltager og/eller student. Her kan du få mer informasjon og velge mellom våre populære intro-online-kurs (1) på 4 timer, videregående-kurs (online eller klasse) (2) på 10 timer, empowerment grunnutdannelsen (3) på 250 timer, spesialiseringskurs (online eller klasse) (4) på 20 timer (disse er modulbasert og kan også kombineres med mPOWER-grunnutdannelsen) og andre spennende kurs og utdannelser (5).

1. VÅRE POPULÆRE INTRO-ONLINE-kurs (4 timer):

HOVEDFORELESER OG FAGANSVARLIG:
Rebekka Nøkling

2023/2024:
INTROKURS 1 (IK1) – FOR ALLE (KURSBEVIS):
«Kombiner empowerment og stressmestring og få mer livslyst og overskudd!»
Dato/tid: Etter nærmere avtale med Rebekka Nøkling
Undervisningsform: 2x 2 timer online (eller ved nærmere avtale om sted)
Pris: 1500,-/deltager
Kursleder: Rebekka Nøkling
VISSTE DU AT: Dette er et populært kurs, som ofte gis bort som gave – til familiemedlemmer eller venner? Vi skreddersyr gavekort og andre ønsker.

INTROKURS 2 (IK2) – FOR BEDRIFTER (KURSBEVIS):
«Verdiskapning på arbeidsplassen = gi de ansatte mer empowerment og stressmestringsøvelser = mer livslyst og gjennomføringskraft = et endringsvillig vinnerlag!»
Dato/tid: Etter nærmere avtale med Rebekka Nøkling
Undervisningsform: 2x 2 timer online (eller ved nærmere avtale om sted)
Pris: 1500,-/deltager
Kursleder: Rebekka Nøkling
VISSTE DU AT: Dette er et populært kurs, som ofte gis bort som gave – til ansatte? Vi skreddersyr gavekort og andre ønsker bedriften skulle ha.

INTROKURS 3 (IK3) – FOR KVINNER (KURSBEVIS):
«Hormonkurs 1.1: Få konkrete råd og øvelser som vil gi deg en bedre hormonbalanse, ny energi, bedre søvn, mer overskudd og gleden tilbake i hverdagen!»
Dato/tid: 10. oktober 2023 kl 17.30
Undervisningsform: online
Pris: 1500,-/deltager
Kursleder: Rebekka Nøkling
ØNSKER DU Å GI DETTE HORMONKURSET SOM ET GAVEKORT? Vi hjelper deg med å lage et personlig gavekort og med andre ønsker om du vil ha et privat kurs for venninnegjengen.

INTROKURS 4 (IK4) – FOR KVINNER (KURSBEVIS):
«Hormonkurs 2.1: Få konkrete forskningsbaserte mattips og hormonøvelser for å få en god hormonbalanse!»
Dato/tid: 12. oktober 2023 kl 17.30
Undervisningsform: online
Pris: 1500,-/deltager
Kursleder: Rebekka Nøkling
ØNSKER DU Å GI DETTE HORMONKURSET SOM ET GAVEKORT? Vi hjelper deg med å lage et personlig gavekort og med andre ønsker om du vil ha et privat kurs for venninnegjengen.

INTROKURS 5 (IK5) – FOR DESTINASJON GLEDE DELTAGERE (KURSBEVIS):
Rebekka Nøkling er en av ekspertene i Destinasjon Glede, så dette kurset er for alle som vil og som har vært med på “Destinasjon Glede reisen”, sammen med Björg Thorhallsdottir og resten av hennes anerkjente eksperter som bidrar på denne viktige indre reise mot Destinasjon Glede.

Björg Thorhallsdottir og Rebekka Nøkling er nære venninner og har samarbeidet i mange år. De er opptatt av å hjelpe mennesker til å få en positiv selvutvikling og de er begge to ildsjeler som sammen tar et aktivt sosialt samfunnsansvar.

«Få mer empowerment og glede i hverdagen din!
Kursform: 4 eller flere deltagere
Dato/tid: Etter nærmere avtale med Rebekka Nøkling
Undervisningsform: 2x 2 timer online
Spesialpris: 1000,-/deltager
Kursleder: Rebekka Nøkling
Se andre kurs og spesialtilbud for DG-deltagere

VISSTE DU AT DU SOM DESTINASJON GLEDE DELTAGER KAN MELDE DEG INN I «EMPOWERMENT & GLEDE GRUPPEN – med Rebekka Nøkling» – og lære mer om de forskningsbaserte øvelsene du fikk i Rebekkas foredrag, kurs og i Destinasjon Glede boken: «Mitt fokus og min ro» – hvor Rebekka er medforfatter? Du finner denne private facebookgruppen her VELKOMMEN!

FOR PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL OM INTROKURSEne:

Ta kontakt med kurs- og fagansvarlig Rebekka Nøkling ved å sende en e-post: rebekka@mpoweracademy.org eller ring/sms henne på mob: +47 900 71 428. Du kan også ta kontakt med vår Studiekoordinator Eva Saunes, som vil svare på generelle spørsmål ved å sende henne en e-post: eva.saunes@gmail.com eller ring/sms henne på mob: 416 15 101 – så vil hun hjelpe deg videre med glede!

2. VÅRE VIDEREGÅENDE-kurs FOR DEG SOM VIL LÆRE MER (10 timer) – klasse eller ONLINE:

HOVEDFORELESER OG FAGANSVARLIG:
Rebekka Nøkling

VIDEREGÅENDE KURS 1 (VK1) – ONLINE
– FOR KVINNER (KURSBEVIS):

«Hormonkurs 1.2: Få mer kunnskap for å få en bedre hormonbalanse som vil gi deg energien, søvnen, overskuddet og gleden tilbake i hverdagen!»
Dato/tid: 10. oktober 2023 kl 18.30
Undervisningsform: online
NB! Lanseringspris: 2500,-/deltager
Kursleder: Rebekka Nøkling
ØNSKER DU Å GI DETTE HORMONKURSET SOM ET GAVEKORT? Vi hjelper deg med å lage et personlig gavekort og med andre ønsker om du vil ha et privat kurs for venninnegjengen.

VIDEREGÅENDE KURS 2 (VK2) – ONLINE
– FOR KVINNER (KURSBEVIS):

«Hormonkurs 2.2: Få flere konkrete forskningsbaserte tips, biokjemiske ernæringstips og øvelser for å få en god hormonbalanse!»
Dato/tid: 12. oktober 2023 kl 18.30
Undervisningsform: online
NB! Lanseringspris: 2500,-/deltager
Kursleder: Rebekka Nøkling
ØNSKER DU Å GI DETTE HORMONKURSET SOM ET GAVEKORT? Vi hjelper deg med å lage et personlig gavekort og med andre ønsker om du vil ha et privat kurs for venninnegjengen.

VIDEREGÅENDE KURS 3 (VK3) – KLASSE (15 pers.)
– FOR KVINNER (KURSBEVIS):

GAME CHANGER – INNFØRING 1: Få faglig innsikt og gi deg selv mer egenkjærlighet og egenomsorg – for å få hormonene i balanse!

Beskrivelse: I dette kurset vil deltagerne få en innføring i hvordan livets kvinnefaser påvirkes direkte av kroppens hormonendringer. Rebekka vil forklare hvordan vi kan opprettholde en god hormonbalanse og hindre at stress, søvnproblemer, PMS, sykdom, sorg eller tiden før/i/etter overgangsalderen kan få hormonene i ubalanse – slik at livet føles unødvendig tungt og utfordrende. Deltagerne vil lære øvelser fra toppidretten, forskningen og Østens visdom – for å skru på “den naturlige kvinnekraften” og lære å bruke mer empowerment i hverdagen. Slik vil deltagerne lettere få gjennomføringskraft og overskudd til å gi seg selv nok egenkjærlighet som skaper positive ringvirkninger, demper relasjonsstresset og balanserer de viktigste hormonene. I tillegg vil deltagerne få noen gode mattips som bidrar til en bedre hormonbalanse – og som vi spiser sammen på kursdagen.

Dato/tid: 14. oktober 2023 kl 10.00 – 19.00
Undervisningsform: klasseundervisning/Livslyst & Motivasjon SENTERET (Kirkeveien 67, Majorstuen, 0364 Oslo)
NB! Lanseringspris: 2950,-/deltager (inkl. mat som lages og serveres på kurset)
Kursleder: Rebekka Nøkling
ØNSKER DU Å GI DETTE HORMONKURSET SOM ET GAVEKORT? Vi hjelper deg med å lage et personlig gavekort og med andre ønsker om du vil ha et privat kurs for venninnegjengen.

VIDEREGÅENDE KURS 4 (VK4) – KLASSE (15 pers.)
– FOR KVINNER (KURSBEVIS):

GAME CHANGER – INNFØRING 2: Få mer energi, de nyeste biokjemiske ernæringstipsen fra forskningen, hormonøvelser og økt empowerment – for å gjenopprette en god kvinnehormonbalanse!  

Beskrivelse: I dette kurset vil du få spennende faglig innsikt, påfyll, motivasjon og inspirasjon til å integrere forskningsbaserte LIVSLYST & EMPOWERMENT-øvelser i hverdagen din – for å få mindre stress og en bedre kvinnehormonbalanse. Rebekka vil også lære deg noen effektfulle hormonyogaøvelser – og relevante øvelser fra toppidretten og medisinsk forskning. Målet er at du skal få mer livslyst og komme i balanse: fysisk, mentalt, hormonelt og i forhold til blodsukkeret ditt – og derfor vil du også få flere morsomme og overraskende matnyttige hormontips – som vi tester ut og spiser sammen på kursdagen.

Dato/tid: 21. oktober 2023 kl 10.00 – 19.00
Undervisningsform: klasseundervisning/Livslyst & Motivasjon SENTERET (Kirkeveien 67, Majorstuen, 0364 Oslo)
NB! Lanseringspris: 2950,-/deltager (inkl. mat som lages og serveres på kurset)
Kursleder: Rebekka Nøkling
ØNSKER DU Å GI DETTE HORMONKURSET SOM ET GAVEKORT? Vi hjelper deg med å lage et personlig gavekort og med andre ønsker om du vil ha et privat kurs for venninnegjengen.

FOR PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL OM VIDEREGÅENDEKURSENE:

Ta kontakt med kurs- og fagansvarlig Rebekka Nøkling ved å sende en e-post: rebekka@mpoweracademy.org eller ring/sms henne på mob: +47 900 71 428. Du kan også ta kontakt med vår Studiekoordinator Eva Saunes, som vil svare på generelle spørsmål ved å sende henne en e-post: eva.saunes@gmail.com eller ring/sms henne på mob: 416 15 101 – så vil hun hjelpe deg videre med glede!

3. mPOWER-agent grunnutdannelsen

BESKRIVELSE AV UTDANNELSEN: Grunnpakken for å bli en mPOWER-agent inkluderer modul 1, 2, 3, 4 og 5. Denne grunnutdannelsen gir deg muligheten til å jobbe som en selvstendig sertifisert mPOWER-agent. For mer informasjon

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

OVERSIKT – 2024:

VÅREN 2024 –oppstart online-undervisning 13. februar 2024:
Beregn ca. 4-8 timer undervisning i uken. Du vil få opptak av alle foredrag, standarprogrammene og øvelsene som du kan se når og så ofte som du vil! Undervisningen vil etterhvert også inkludere muligheten til å være med på: interaktive kollokvier, få personlige studietips og opptrening i våre empowerment-standardprogram fra mPOWER-lærerne våre.

VÅREN 2024
– oppstart vanlig undervisning 13. februar 2024:
Faglige samlinger tirsdager og torsdager kl 17.30-19.30*, samt tilgang til vårt mPOWER-intranettverk hvor du finner relevant undervisningsmateriell til hver modul. Vi vil også inkludere: interaktive kollokvier, personlige studietips og opptrening i våre empowerment-standardprogram fra mPOWER-lærerne våre.
STED: Kirkeveien 67, 0364 Oslo og i gruppeundervisningen i våre kanaler.

*Det er ikke undervisning i vinterferien, påskeferien og på helligdager.

UNDERVISNINGSKRAV FOR Å FÅ SERTIFISERING:
Kurset gir 250 timer (tidligere kun 200 timer) sertifisering. For å få diplom/kursbevis og godkjent sertifisering, kreves det at studenten følger den obligatoriske undervisningen som består av:
1) forelesninger (disse får studenten også videoopptak av, for å kunne bearbeide det faglige innholdet i sitt eget tempo), 2) obligatoriske mPOWER-undervisningspodcaster (tilgjengelig på mPOWER Akademiets intranett som studenten kan logge seg inn på 24/7), 3) delta på kollokvier og 4) i opptreningen av empowerment-standardprogrammene (klasse og/eller online) som undervises av mPOWER-lærere gjennom hele semesteret.

I tillegg må studenten gjennomføre og få godkjent:

1) Skriftlig eller muntlig eksamen, dvs. levere skriftlig eller svare muntlig på hjemmeoppgaver etter gitte kriterier og avtalte tidsfrister.
2) Praktisk eksamen gjennomføres av to-og-to studenter (eller vha. en assistentlærer), på våre faglige fellessamlinger (klasse eller online).
Deretter må studenten:
3) Gjennomføre sin individuelle egenpraksis med en godkjent mPOWER-produktportefølje på prøvekunder eller utvalgte grupper (her får studentene individuell veiledning av våre mPOWER-lærere), før man kan praktisere som en sertifisert mPOWER-agent.

PRIS PÅ ULIKE STUDIEALTERNATIVER:
Dersom du melder deg på hele mPOWER-hovedutdannelsen, som inkluderer modul 1, 2, 3, 4 og 5, så koster den totalt 29 700,- NOK (muligheter for individuell nedbetalingsplan, se nedenfor). Du kan også velge å dele opp utdannelsen i 1-5 moduler:

SISTE NYTT! ØNSKER DU Å DELE OPP EMPOWERMENT UTDANNELSEN?
Ja, du kan også ta mPOWER-grunnkurset som inkluderer modul 1, 2, 3, 4 og 5 i mindre pakkeløsninger – det betyr at du kan dele opp empowerment hovedutdannelsen i 5 deler om du vil:

MODULPRISER:
MODUL 1-4 koster 7500,- NOK/modul
MODUL 5 koster 3950,- NOK (inkl. mPOWER-lærer veiledning)

Det betyr at dersom du velger å ta hver modul hver for seg – over så lang tid som du selv ønsker, så vil totalprisen for hovedutdannelsen bli: 33 950,- NOK

ØNSKER DU EN INDIVIDUELL NEDBETALINGSPLAN?
Uansett om du velger å melde deg på hele empowerment hovedutdannelsen med en gang (dvs. modul 1-5: 29 700,- NOK) eller hver modul for seg (modul 1-4: 7500,- NOK/modul og modul 5: 3950,- NOK) så kan du gjøre dette på nedbetaling over 6 mnd, 1 år eller 2 år. Individuelle avtaler utover dette kan også gjøres, og da vil Marius Engh hjelpe deg med dette. Marius er også vår kontaktperson for studenter og kursdeltagere som har behov for ekstra oppfølging, eller som får betalt sin kursplass via NAV og andre støtteordninger. Har du spørsmål og ønsker rundt dette, så ber vi deg om å sende en e-post til: post@livslystogmotivasjon.no, så hjelper vi deg med glede.

UNDERVISNINGSLOKALER/STED: mPOWER-studentene vil ha undervisningen i Livslyst & Motivasjon sine undervisningslokaler sentralt i Oslo og/eller i våre andre undervisningskanaler.

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

HOVEDFORELESER OG FAGANSVARLIG:
Rebekka Nøkling – sammen med flere av våre mPOWER-forelesere

SERTIFISERING OG DIPLOM: Dette er Empowerment hovedutdannelsen for å bli mPOWER-AGENT (250 timer sertifisering), som kvalifiserer til å bruke mPOWER-verktøyene og metodene i egen praksis og/eller i bedrift.

Björg Thorhallsdottir er vår første mPOWER-ambassadør, som vi er veldig stolte av å ha med i mPOWER-teamet vårt. Hun er en stor inspirasjon for våre studenter og kursdeltagere – og en dyktig og sertifisert mPOWER-agent.

REFERANSER fra tidligere studenter

FOR PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL OM EMPOWERMENT UTDANNELSEN:

Ta kontakt med rektor/fagansvarlig Rebekka Nøkling ved å sende en e-post: rebekka@mpoweracademy.org eller ring/sms henne på mob: +47 900 71 428. Du kan også ta kontakt med vår Studiekoordinator Eva Saunes, som vil svare på generelle spørsmål ved å sende henne en e-post: eva.saunes@gmail.com eller ring/sms henne på mob: 416 15 101 – så vil hun hjelpe deg videre med glede!

4. VÅRE SPESIALISERINGSKURS (20 TIMER):

SPESIALISERINGSKURS 1 (SK1):
«HVORDAN GJENOPPRETTE KVINNEHORMONBALANSEN VED Å BRUKE ET TVERRFAGLIG FORSKNINGSPERSPEKTIV»

Dato/tid: Etter nærmere avtale med Rebekka Nøkling
Undervisningsform:
20 timer online
Pris:
7500,-/deltager
Kursleder:
Rebekka Nøkling

MER INFORMASJON OM KURSLEDER OG FAGANSVARLIG: Rebekka Nøkling

BESKRIVELSE AV KURSET: Et 20 timer fordypningskurs: hvor du vil lære mer om hvordan empowerment, hormonyoga, biokjemisk ernæringsforskning og siste nytt fra hormonforskningen kan brukes i et tverrfaglig og holistisk menneskeperspektiv for å gjenopprette en god kvinnehormonbalanse. Denne spesialiseringen er modulbasert og utviklet for å kunne kombineres hensiktsmessig med mPOWER-grunnutdannelsen. Men du kan også ta kurset, uten at det kreves annen forkunnskap/utdannelse.

SERTIFISERING OG KURSBEVIS: Et av våre spesialiseringsfag som kvalifiserer til å bli mPOWER-Specialagent (for deg som ønsker å fordype deg i 5 spesialiseringsfag, og hvor dette vil slås sammen med din mPOWER-grunnutdannelse). Men hvert spesialiseringskurs kan også tas hver for seg og uten annen forkunnskap. Studenten/kursdeltager vil da få et eget kursbevis ved gjennomført kurs.

SPESIALISERINGSKURS 2 (SK2):
«STRESSMESTRING KOMBINERT MED RIKTIG ERNÆRING = MER ENERGI!»

Dato/tid: Etter nærmere avtale med Rebekka Nøkling
Undervisningsform:
20 timer online
Pris:
7500,-/deltager
Kursleder:
Rebekka Nøkling

MER INFORMASJON OM KURSLEDER OG FAGANSVARLIG: Rebekka Nøkling

BESKRIVELSE AV KURSET: Et 20 timer fordypningskurs: hvor du vil lære mer om den verdifulle betydningen av stressmestring i kombinasjon med riktig biokjemisk ernæring. Dette vil gi deg en dypere innsikt til å forstå resultatene fra tverrfaglig forskning – som vil bidra til å skape ny energi helt ned på cellenivå, mer overskudd (fysisk og mentalt), mindre betennelse, en bedre hormonbalanse og rehabilitering hos den du vil hjelpe til å oppnå en varig og positiv livsstilsendring. På dette kurset vil vi jobbe ut i fra et ernærings- og stressmestringsperspektiv. Denne spesialiseringen er modulbasert og utviklet for å kunne kombineres hensiktsmessig med mPOWER-grunnutdannelsen. Men du kan også ta kurset, uten at det kreves annen forkunnskap/utdannelse.

SERTIFISERING OG KURSBEVIS: Et av våre spesialiseringsfag som kvalifiserer til å bli mPOWER-Specialagent (for deg som ønsker å fordype deg i 5 spesialiseringsfag, og hvor dette vil slås sammen med din mPOWER-grunnutdannelse). Men hvert spesialiseringskurs kan også tas hver for seg og uten annen forkunnskap. Studenten/kursdeltager vil da få et eget kursbevis ved gjennomført kurs.

FOR PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL OM SPESIALISERINGSKURSENE:

Ta kontakt med kurs- og fagansvarlig Rebekka Nøkling ved å sende en e-post: rebekka@mpoweracademy.org eller ring/sms henne på mob: +47 900 71 428. Du kan også ta kontakt med vår Studiekoordinator Eva Saunes, som vil svare på generelle spørsmål ved å sende henne en e-post: eva.saunes@gmail.com eller ring/sms henne på mob: 416 15 101 – så vil hun hjelpe deg videre med glede!

5. ANDRE KURS:

MEDLEMSKURS: ER DU KVINNE OG ØNSKER Å BLI MEDLEM I «EMPOWERMENT & GLEDE (EG) KURSGRUPPEN – med Rebekka Nøkling»? 

Friends enjoying hillside

Da kan du melde deg inn i den private facebookgruppe: EMPOWERMENT & GLEDE. Medlemsprisen er 750,-/år. Som EG-medlem vil du også få mange gode tilbud og spennende invitasjoner til å være med på EG-treff, EG-kurs og reiser i innland og utland!  VELKOMMEN!

BLI MED på våre populære hormonkurs i Italia:
NB! Påmeldingen for kurset i juni 2024 har startet!
Se detaljer i LivslystMagasinet artikkelen

Se for deg at du ligger på en yogamatte, i et italiensk eventyrpalass, og ser på den vakre kunsten i taket fra 1500-tallet. Du hører musikk som gir deg følelsen av å sveve – samtidig som du veiledes kyndig av en rolig og profesjonell kvinnestemme. Du vil kjenne at hver celle av kroppen lyser opp og øvelsene du lærer vil hjelpe deg til å: stresse ned og overraskende gi deg masse ny energi og godfølelse – samtidig som du får hormonene dine i balanse. Les mer

HR-BALANSE agent grunnutdannelsen:

(Online-kurs med neste oppstart vår 2025)

FORELESERE OG FAGANSVARLIGE:
Rebekka Nøkling og Hege B. Hasler

BESKRIVELSE AV UTDANNELSEN: Grunnpakken for å bli en mPOWER HR-Balanse Agent inkluderer modul 1, 2, 3, 4 og 5. Denne grunnutdannelsen gir deg muligheten til å jobbe som en selvstendig sertifisert empowerment- og ernæringsagent etter HR-Balansens fagkvalifiserte metode.

SERTIFISERING OG DIPLOM: Grunnpakke for å bli mPOWER HR-Balanse Agent (100 timer sertifisering), som kvalifiserer å bruke mPOWER og HR-Balansens utvalgte verktøy og metoder i egen praksis og/eller i bedrift.

FOR PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL OM VÅRE EMPOWERMENT KURS OG UTDANNELSER:

Ta kontakt med rektor/fagansvarlig Rebekka Nøkling ved å sende en e-post: rebekka@mpoweracademy.org eller ring/sms henne på mob: +47 900 71 428. Du kan også ta kontakt med vår Studiekoordinator Eva Saunes, som vil svare på generelle spørsmål ved å sende henne en e-post: eva.saunes@gmail.com eller ring/sms henne på mob: 416 15 101 – så vil hun hjelpe deg videre med glede!

Eva er sertifisert mPOWER-agent og mPOWER Academy sin Studiekoordinator og kontaktperson for studentene og kursdeltagerne. Eva har kontinuerlig oversikt og ansvar for mPOWER sine kurs- og utdanningsprosjekter inn mot Studieforbundet næring og samfunn. Hun koordinerer også våre faste mPOWER-treff, som ivaretar den sosiale og faglige møteplassen for mPOWER-nettverket til studentene og agentene.

Livslyst & Motivasjon AS, er medlem i Studieforbundet for næring og samfunn, og eier mPOWER Academy 100%. Livslyst & Motivasjon er også hovedleverandører av utdanningsmodulene til mPOWER Academy, sammen med sine utvalgte samarbeidspartnere med spesifikke fagkompetanser.

Ved gjennomført kurs (med obligatorisk oppmøte i klasse eller online) og bestått eksamen (dette gjelder for alle våre grunn- og spesialiseringsutdannelser), vil du derfor både få et kursbevis og/eller sertifiseringsdiplom fra 1) mPOWER Akademiet og 2) Studieforbundet for næring og samfunn.