SISTE NYTT! Nå kan du også ta flere kurs og utdannelser hos oss!

mPOWER Academy har gleden av å tilby deg enda flere kurs og utdannelser (klasse eller online) – i tillegg til vår mPOWER-grunnutdannelse.

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent i Studieforbundet for næring og samfunn. Studieforbundet har til formål å fremme arbeidet med folkeopplysning og voksnes læring, og i samarbeid med medlemsorganisasjonene arbeide for et godt opplæringstilbud og høy studieaktivitet i hele landet. Studieforbundet næring og samfunn er ett av fire studieforbund som er direkte tilknyttet Kunnskapsdepartementet.


HER FINNER DU EN OVERSIKT OVER ALLE VÅRE KURS OG UTDANNELSER:

Online-mPOWER kurs (4 timer) for privatpersoner og bedrifter
KURSLEDER: Rebekka Nøkling

2021:
KURS 1: «Hvordan få mindre stress og mer livslyst og godfølelse i hverdagen» (2x 2 timer online)
Dato/tidspunkt: 8. og. 9. desember (ons/tors) 2021 kl 19.00-21.00

KURS 2: «Hvordan få en hverdag med mindre stress og mer overskudd i hybridkontortilværelsen» (2x 2 timer online)
Dato/tidspunkt: Mandag 13. og 20. desember 2021 kl 09.00-11.00

2022:
KURS 3: «Hvordan få mindre stress og mer livslyst og godfølelse i hverdagen» (2x 2 timer online)
Dato/tidspunkt: 26. og. 27. januar (ons/tors) 2022 kl 19.00-21.00

KURS 4: «Hvordan få en hverdag med mindre stress og mer overskudd i hybridkontortilværelsen» (2x 2 timer online)
Dato/tidspunkt: Torsdag 20. og 27. januar 2022 kl 09.00-11.00

GRUNNPAKKEN: mPOWER-grunnutdannelsen VÅR-2022 (oppstart 2. mars – kveldsundervisning, man/ons, samt en eksamenshelg lør/søn – se egen undervisningsplan med spesifikk tid/datoerkommer snart)
HOVEDFORELESER OG FAGANSVARLIG: Rebekka Nøkling – sammen med flere av våre mPOWER-forelesere
SERTIFISERING: Grunnpakken for å bli mPOWER-AGENT (200 timer sertifisering), som kvalifiserer til å bruke mPOWER-verktøyene og metodene i egen praksis og/eller i bedrift.

mPOWER-spesialisering KURS 1: «Blodsukkerbalansen – hvorfor er den viktig for deg og meg?» (kveldsundervisning: ons 9., tors 10., ons 16. og tors 17. februar
FORELESER OG FAGANSVARLIG: Hege B. Hasler – sammen med Rebekka Nøkling
Et 20 timer fordypningskurs innen: diabetes og blodsukkerets betydning for helsen – ut i fra et ernærings- og stressmestringsperspektiv. Denne spesialiseringen er modulbasert og utviklet for å kunne kombineres hensiktsmessig med mPOWER-grunnutdannelsen.
SERTIFISERING: Et av våre spesialiseringsfag som kvalifiserer til å bli mPOWER-Specialagent (da kreves det 5 spesialiseringsfag, som kombineres med mPOWER-grunnutdannelsen). Men hvert spesialiseringskurs kan også tas hver for seg og uten annen forkunnskap. Studenten/kursdeltager får kursbevis ved gjennomført kurs.

mPOWER Blodsukkerbalansens praktiske grunnutdannelse VÅR-2022 (oppstart 3. mars – kveldsundervisning, tors – se egen undervisningsplan med spesifikk tid/datoerkommer snart)
FORELESERE OG FAGANSVARLIGE: Rebekka Nøkling og Hege B. Hasler
SERTIFISERING: Grunnpakke for å bli mPOWER-Blodsukkeragent (100 timer sertifisering), som kvalifiserer å bruke mPOWER og Blodsukkerbalansens utvalgte verktøy og metoder i egen praksis og/eller i bedrift.

FOR PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL:
Ta kontakt med vår Studiekoordinator Eva Saunes ved å sende en e-post: eva.saunes@gmail.com eller ring/sms henne på mob: 416 15 101 – så vil hun hjelpe deg videre!

Eva er sertifisert mPOWER-agent og mPOWER Academy sin Studiekoordinator og kontaktperson for studentene og kursdeltagerne. Eva har kontinuerlig oversikt og ansvar for mPOWER sine kurs- og utdanningsprosjekter inn mot Studieforbundet næring og samfunn. Hun koordinerer også våre faste mPOWER-treff, som ivaretar den sosiale og faglige møteplassen for mPOWER-nettverket til studentene og agentene.

Livslyst & Motivasjon AS, er medlem i Studieforbundet for næring og samfunn, og eier mPOWER Academy 100%. Livslyst & Motivasjon er også hovedleverandører av utdanningsmodulene til mPOWER Academy, sammen med sine utvalgte samarbeidspartnere med spesifikke fagkompetanser.

Ved gjennomført kurs (med obligatorisk oppmøte i klasse eller online) og bestått eksamen (dette gjelder for alle våre grunn- og spesialiseringsutdannelser), vil du derfor både få et kursbevis og/eller sertifiseringsdiplom fra 1) mPOWER Akademiet og 2) Studieforbundet for næring og samfunn.