SISTE NYTT! Nå kan du også ta flere kurs og utdannelser hos oss!

mPOWER Academy har gleden av å tilby deg enda flere kurs og utdannelser (klasse eller online) – i tillegg til vår mPOWER-grunnutdannelse.

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent i Studieforbundet for næring og samfunn. Studieforbundet har til formål å fremme arbeidet med folkeopplysning og voksnes læring, og i samarbeid med medlemsorganisasjonene arbeide for et godt opplæringstilbud og høy studieaktivitet i hele landet. Studieforbundet næring og samfunn er ett av fire studieforbund som er direkte tilknyttet Kunnskapsdepartementet.

Les mer om våre foredragsholdere og kursledere

Les mer om våre mPOWER-ambassadører:
Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique

REFERANSER fra tidligere studenter


HER FINNER DU EN OVERSIKT OVER ALLE VÅRE KURS OG UTDANNELSER:

ONLINE-mPOWER kurs (4 timer) for privatpersoner og bedrifter:

HOVEDFORELESER OG FAGANSVARLIG:
Rebekka Nøkling

2022:
KURS FOR ALLE (3): «Hvordan få mindre stress og mer livslyst og godfølelse i hverdagen» (2x 2 timer online)
Dato/tidspunkt: 26. og. 27. januar (ons/tors) 2022 kl 19.00-21.00

KURS (4): «Hvordan få en hverdag med mindre stress og mer overskudd i hybridkontortilværelsen» (2x 2 timer online)
Dato/tidspunkt: Torsdag 20. og 27. januar 2022 kl 09.00-11.00

GRUNNPAKKE 1: mPOWER-agent grunnutdannelsen VÅR-2022

(Oppstart 28. mars – kveldsundervisning, mandager og onsdager, samt én eksamenshelg lørdag og søndagse egen undervisningsplan med spesifikk tid/datoer)

HOVEDFORELESER OG FAGANSVARLIG:
Rebekka Nøkling – sammen med flere av våre mPOWER-forelesere

BESKRIVELSE AV UTDANNELSEN: Grunnpakken for å bli en mPOWER-agent inkluderer modul 1, 2, 3 og 4. Denne grunnutdannelsen gir deg muligheten til å jobbe som en selvstendig sertifisert mPOWER-agent. For mer informasjon

SERTIFISERING: Grunnpakken for å bli mPOWER-AGENT (200 timer sertifisering), som kvalifiserer til å bruke mPOWER-verktøyene og metodene i egen praksis og/eller i bedrift.

mPOWER-spesialisering KURS 1: «Hvordan ernæring og stress påvirkeR blodsukkerbalansen»

(Online-kurs med oppstart i april/mai 2022)

FORELESER OG FAGANSVARLIG:
Hege B. Hasler – sammen med Rebekka Nøkling

BESKRIVELSE AV KURSET: Et 20 timer fordypningskurs innen: blodsukkerets betydning for helsen for deg som vil få overskudd, trener mye og må prestere, ønsker å leve sunt og unngå overvekt og diabetes – ut i fra et ernærings- og stressmestringsperspektiv. Denne spesialiseringen er modulbasert og utviklet for å kunne kombineres hensiktsmessig med mPOWER-grunnutdannelsen.

SERTIFISERING: Et av våre spesialiseringsfag som kvalifiserer til å bli mPOWER-Specialagent (for deg som ønsker å fordype deg i 5 spesialiseringsfag, og hvor dette vil slås sammen med din mPOWER-grunnutdannelse). Men hvert spesialiseringskurs kan også tas hver for seg og uten annen forkunnskap. Studenten/kursdeltager vil da få et eget kursbevis ved gjennomført kurs.

GRUNNPAKKE 2: mPOWER-Blodsukkerbalanseagent grunnutdannelsen VÅR 2022

(Online-kurs med oppstart i mai 2022)

FORELESERE OG FAGANSVARLIGE:
Rebekka Nøkling og Hege B. Hasler

BESKRIVELSE AV UTDANNELSEN: Grunnpakken for å bli en mPOWER-blodsukkerbalanseagent inkluderer modul 1, 2, 3, 4 og 5. Denne grunnutdannelsen gir deg muligheten til å jobbe som en selvstendig sertifisert mPOWER-blodsukkerbalanseagent etter Blodsukkerbalansens fagkvalifiserte metode.

SERTIFISERING: Grunnpakke for å bli mPOWER-Blodsukkerbalanseagent (100 timer sertifisering), som kvalifiserer å bruke mPOWER og Blodsukkerbalansens utvalgte verktøy og metoder i egen praksis og/eller i bedrift.

FOR PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL:

Ta kontakt med vår Studiekoordinator Eva Saunes ved å sende en e-post: eva.saunes@gmail.com eller ring/sms henne på mob: 416 15 101 – så vil hun hjelpe deg videre!

Eva er sertifisert mPOWER-agent og mPOWER Academy sin Studiekoordinator og kontaktperson for studentene og kursdeltagerne. Eva har kontinuerlig oversikt og ansvar for mPOWER sine kurs- og utdanningsprosjekter inn mot Studieforbundet næring og samfunn. Hun koordinerer også våre faste mPOWER-treff, som ivaretar den sosiale og faglige møteplassen for mPOWER-nettverket til studentene og agentene.

Livslyst & Motivasjon AS, er medlem i Studieforbundet for næring og samfunn, og eier mPOWER Academy 100%. Livslyst & Motivasjon er også hovedleverandører av utdanningsmodulene til mPOWER Academy, sammen med sine utvalgte samarbeidspartnere med spesifikke fagkompetanser.

Ved gjennomført kurs (med obligatorisk oppmøte i klasse eller online) og bestått eksamen (dette gjelder for alle våre grunn- og spesialiseringsutdannelser), vil du derfor både få et kursbevis og/eller sertifiseringsdiplom fra 1) mPOWER Akademiet og 2) Studieforbundet for næring og samfunn.