VISSTE DU AT: Nå kan du ta flere NYE kurs og utdannelser hos oss!

mPOWER Academy har gleden av å tilby deg enda flere kurs og utdannelser (klasse eller online) – i tillegg til vår mPOWER-grunnutdannelse.

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent i Studieforbundet for næring og samfunn. Studieforbundet har til formål å fremme arbeidet med folkeopplysning og voksnes læring, og i samarbeid med medlemsorganisasjonene arbeide for et godt opplæringstilbud og høy studieaktivitet i hele landet. Studieforbundet næring og samfunn er ett av fire studieforbund som er direkte tilknyttet Kunnskapsdepartementet.

Vi tilbyr nå flere spennende kurs og sertifiserte diplomutdannelser i mPOWER Akademiet – både i klasse og online. Vi skreddersyr også kurs for bedrifter.

Les mer om våre foredragsholdere og kursledere

Les mer om våre mPOWER-ambassadører:
Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique

REFERANSER fra tidligere studenter


OVERSIKT OVER VÅRE KURS OG UTDANNELSER (fortløpende oppdateringer):

1. ONLINE-mPOWER kurs (4 timer):

HOVEDFORELESER OG FAGANSVARLIG:
Rebekka Nøkling

2022:
KURS 1 – FOR ALLE (KURSBEVIS):
«Hvordan få mindre stress og mer livslyst og godfølelse i hverdagen»
Dato: 23. og. 24. november (ons/tors) 2022
Tidspunkt: kl 19.00-21.00
Undervisningsform: 2x 2 timer online

KURS 2 – FOR BEDRIFTER (KURSBEVIS):
«Hvordan få en hverdag med mindre stress og mer overskudd på arbeidsplassen»
Dato: Onsdag 30. november og torsdag 1. desember 2022
Tidspunkt: kl 11.00-13.00
Undervisningsform: 2x 2 timer online

KURS 3 – FOR DESTINASJON GLEDE DELTAGERE (KURSBEVIS):
Rebekka Nøkling er en av ekspertene i Destinasjon Glede, så dette kurset er for alle som har vært med på “Destinasjon Glede reisen”, sammen med Björg Thorhallsdottir og resten av hennes anerkjente eksperter som bidrar på denne viktige indre reise mot Destinasjon Glede.

Rebekka Nøkling og Björg Thorhallsdottir.
Rebekka Nøkling og Björg Thorhallsdottir

«Hvordan få mer glede i hverdagen – helt uten stress!»
Dato: Onsdag 30. november og torsdag 1. desember 2022
Tidspunkt: kl 18.00-20.00
Undervisningsform: 2x 2 timer online

2. mPOWER-agent grunnutdannelsen VÅR-2023

Oppstart 30. januar 2023: Kveldsundervisning, mandager og onsdagerse egen undervisningsplan

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

HOVEDFORELESER OG FAGANSVARLIG:
Rebekka Nøkling – sammen med flere av våre mPOWER-forelesere

BESKRIVELSE AV UTDANNELSEN: Grunnpakken for å bli en mPOWER-agent inkluderer modul 1, 2, 3 og 4. Denne grunnutdannelsen gir deg muligheten til å jobbe som en selvstendig sertifisert mPOWER-agent. For mer informasjon

SERTIFISERING OG DIPLOM: Grunnpakken for å bli mPOWER-AGENT (200 timer sertifisering), som kvalifiserer til å bruke mPOWER-verktøyene og metodene i egen praksis og/eller i bedrift.

3. mPOWER-spesialisering KURS 1: «Hvordan ernæring og stress påvirkeR blodsukkerbalansen»

(Neste kurs starter i februar 2023)

FORELESER OG FAGANSVARLIG:
Rebekka Nøkling og Hege B. Hasler

BESKRIVELSE AV KURSET: Et 20 timer fordypningskurs innen: blodsukkerets betydning for helsen for deg som vil få overskudd, trener mye og må prestere, ønsker å leve sunt og unngå overvekt og diabetes – ut i fra et ernærings- og stressmestringsperspektiv. Denne spesialiseringen er modulbasert og utviklet for å kunne kombineres hensiktsmessig med mPOWER-grunnutdannelsen.

SERTIFISERING OG KURSBEVIS: Et av våre spesialiseringsfag som kvalifiserer til å bli mPOWER-Specialagent (for deg som ønsker å fordype deg i 5 spesialiseringsfag, og hvor dette vil slås sammen med din mPOWER-grunnutdannelse). Men hvert spesialiseringskurs kan også tas hver for seg og uten annen forkunnskap. Studenten/kursdeltager vil da få et eget kursbevis ved gjennomført kurs.

4. GRUNNPAKKE 2: mPOWER-Blodsukkerbalanseagent grunnutdannelsen VÅR 2023

(Online-kurs med oppstart vår 2023)

FORELESERE OG FAGANSVARLIGE:
Rebekka Nøkling og Hege B. Hasler

BESKRIVELSE AV UTDANNELSEN: Grunnpakken for å bli en mPOWER-blodsukkerbalanseagent inkluderer modul 1, 2, 3, 4 og 5. Denne grunnutdannelsen gir deg muligheten til å jobbe som en selvstendig sertifisert mPOWER-blodsukkerbalanseagent etter Blodsukkerbalansens fagkvalifiserte metode.

SERTIFISERING OG DIPLOM: Grunnpakke for å bli mPOWER-Blodsukkerbalanseagent (100 timer sertifisering), som kvalifiserer å bruke mPOWER og Blodsukkerbalansens utvalgte verktøy og metoder i egen praksis og/eller i bedrift.

FOR PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL:

Ta kontakt med vår Studiekoordinator Eva Saunes ved å sende en e-post: eva.saunes@gmail.com eller ring/sms henne på mob: 416 15 101 – så vil hun hjelpe deg videre!

Eva er sertifisert mPOWER-agent og mPOWER Academy sin Studiekoordinator og kontaktperson for studentene og kursdeltagerne. Eva har kontinuerlig oversikt og ansvar for mPOWER sine kurs- og utdanningsprosjekter inn mot Studieforbundet næring og samfunn. Hun koordinerer også våre faste mPOWER-treff, som ivaretar den sosiale og faglige møteplassen for mPOWER-nettverket til studentene og agentene.

Livslyst & Motivasjon AS, er medlem i Studieforbundet for næring og samfunn, og eier mPOWER Academy 100%. Livslyst & Motivasjon er også hovedleverandører av utdanningsmodulene til mPOWER Academy, sammen med sine utvalgte samarbeidspartnere med spesifikke fagkompetanser.

Ved gjennomført kurs (med obligatorisk oppmøte i klasse eller online) og bestått eksamen (dette gjelder for alle våre grunn- og spesialiseringsutdannelser), vil du derfor både få et kursbevis og/eller sertifiseringsdiplom fra 1) mPOWER Akademiet og 2) Studieforbundet for næring og samfunn.