NYE EMPOWERMENT KURS/UTDANNELSER

mPOWER Academy har gleden av å tilby deg enda flere kurs og utdannelser (klasse eller online)

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent i Studieforbundet for næring og samfunn. Studieforbundet har til formål å fremme arbeidet med folkeopplysning og voksnes læring, og i samarbeid med medlemsorganisasjonene arbeide for et godt opplæringstilbud og høy studieaktivitet i hele landet. Studieforbundet næring og samfunn er ett av fire studieforbund som er direkte tilknyttet Kunnskapsdepartementet.


OVERSIKT OVER VÅRE KURS OG UTDANNELSER (fortløpende oppdateringer):

1. ONLINE-mPOWER kurs (4 timer):

HOVEDFORELESER OG FAGANSVARLIG:
Rebekka Nøkling

2023:
KURS 1 – FOR ALLE (KURSBEVIS):
«Empowerment og stressmestring skaper mer livslyst i hverdagen din!»
Dato: 16. og 23. mars (tors) 2023
Tidspunkt: kl 18.00-20.00
Undervisningsform: 2x 2 timer online
Pris: 1500,-
Kursleder: Rebekka Nøkling

KURS 2 – FOR BEDRIFTER (KURSBEVIS):
«Empowerment på arbeidsplassen skaper mer livslyst, gjennomføringskraft og et vinnerlag!»
Dato: 13. og 20. april (tors) 2023
Tidspunkt: kl 10.00-12.00
Undervisningsform: 2x 2 timer online
Pris: 1500,-
Kursleder: Rebekka Nøkling

KURS 3 – FOR DESTINASJON GLEDE DELTAGERE (KURSBEVIS):
Rebekka Nøkling er en av ekspertene i Destinasjon Glede, så dette kurset er for alle som vil og som har vært med på “Destinasjon Glede reisen”, sammen med Björg Thorhallsdottir og resten av hennes anerkjente eksperter som bidrar på denne viktige indre reise mot Destinasjon Glede.

Björg Thorhallsdottir og Rebekka Nøkling er nære venninner og har samarbeidet i mange år. De er opptatt av å hjelpe mennesker til å få en positiv selvutvikling og de er begge to ildsjeler som sammen tar et aktivt sosialt samfunnsansvar.

«Få mer empowerment og glede i hverdagen din!
Kursform: 4 eller flere deltagere
Dato: Fortløpende, etter nærmere avtale med Rebekka Nøkling
Tidspunkt: kl 18.00-20.00, eller annen avtalt tid
Undervisningsform: 2x 2 timer online

VISSTE DU AT DU SOM DESTINASJON GLEDE DELTAGER KAN MELDE DEG INN I «EMPOWERMENT & GLEDE GRUPPEN – med Rebekka Nøkling» – og lære mer om de forskningsbaserte øvelsene du fikk i Rebekkas foredrag, kurs og i Destinasjon Glede boken: «Mitt fokus og min ro» – hvor Rebekka er medforfatter? Du finner denne private facebookgruppen her VELKOMMEN!

SISTE NYTT! FLERE SPESIALTILBUD OG NYE KURS OG UTDANNELSER FOR DESTINASJON GLEDE DELTAGERNE

2. mPOWER-agent grunnutdannelsen VÅR-2023

Oppstart 28 februar 2023: Kveldsundervisning (klasse), Tirsdager og torsdager kl 17.30-19.30*– med opptak av deler av undervisningen som du kan se når og så ofte som du vil! Vi vil også inkludere ukentlige: kollokvier, personlige studietips og opptrening i våre empowerment-standardprogram fra mPOWER-lærerne våre.
STED: Kirkeveien 67, 0364 Oslo og gruppeundervisning i våre kanaler.

SISTE NYTT! I 2023 vil vi også starte å undervise empowerment utdannelsen online (fordelt på flere undervisningsdager):
Oppstart 28. februar 2023: Tirsdager og torsdager kl 12.00-14.00* – med opptak av undervisningen som du kan se når og så ofte som du vil! Vi vil også inkludere ukentlige: kollokvier, personlige studietips og opptrening i våre empowerment-standardprogram fra mPOWER-lærerne våre.

*Det er ikke undervisning i vinterferien, påskeferien og på helligdager.

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

HOVEDFORELESER OG FAGANSVARLIG:
Rebekka Nøkling – sammen med flere av våre mPOWER-forelesere

BESKRIVELSE AV UTDANNELSEN: Grunnpakken for å bli en mPOWER-agent inkluderer modul 1, 2, 3, 4 og 5. Denne grunnutdannelsen gir deg muligheten til å jobbe som en selvstendig sertifisert mPOWER-agent. For mer informasjon

SERTIFISERING OG DIPLOM: Dette er Empowerment hovedutdannelsen for å bli mPOWER-AGENT (250 timer sertifisering), som kvalifiserer til å bruke mPOWER-verktøyene og metodene i egen praksis og/eller i bedrift.

Björg Thorhallsdottir er vår første mPOWER-ambassadør, som vi er veldig stolte av å ha med i mPOWER-teamet vårt. Hun er en stor inspirasjon for våre studenter og kursdeltagere – og en dyktig og sertifisert mPOWER-agent.

REFERANSER fra tidligere studenter

3. mPOWER-spesialisering KURS 1: «HVORDAN GJENOPPRETTE KVINNEHORMONBALANSEN VED Å BRUKE ET TVERRFAGLIG FORSKNINGSPERSPEKTIV»

Neste kurs: lør/søn 11. og 12. mars 2023

KURSLEDER OG FAGANSVARLIG:
Rebekka Nøkling

BESKRIVELSE AV KURSET: Et 20 timer fordypningskurs: hvor du vil lære mer om hvordan empowerment, hormonyoga, ernæring og siste nytt fra forskningen kan brukes i et tverrfaglig og holistisk menneskeperspektiv for å gjenopprette en god kvinnehormonbalanse. Denne spesialiseringen er modulbasert og utviklet for å kunne kombineres hensiktsmessig med mPOWER-grunnutdannelsen.

SERTIFISERING OG KURSBEVIS: Et av våre spesialiseringsfag som kvalifiserer til å bli mPOWER-Specialagent (for deg som ønsker å fordype deg i 5 spesialiseringsfag, og hvor dette vil slås sammen med din mPOWER-grunnutdannelse). Men hvert spesialiseringskurs kan også tas hver for seg og uten annen forkunnskap. Studenten/kursdeltager vil da få et eget kursbevis ved gjennomført kurs.

Dato: Lørdag 11. og søndag 12.mars 2023
Tidspunkt: kl 10.00-18.00
Pris: 7500,-
Undervisningsform: Klasseundervisning i våre undervisningslokaler (eller 10x 2 timer online)

4. mPOWER-spesialisering KURS 2: «STRESSMESTRING KOMBINERT MED RIKTIG ERNÆRING VIL GI MER ENERGI»

(Neste kurs starter i mars 2023)

KURSLEDER OG FAGANSVARLIG:
Rebekka Nøkling

BESKRIVELSE AV KURSET: Et 20 timer fordypningskurs: hvor du vil lære mer om den verdifulle betydningen av stressmestring i kombinasjon med riktig ernæring. Dette vil gi deg en dypere innsikt til å forstå resultatene fra tverrfaglig forskning – som vil bidra til å skape ny energi helt ned på cellenivå, mer overskudd (fysisk og mentalt), mindre betennelse, en bedre hormonbalanse og rehabilitering hos den du vil hjelpe til å oppnå en varig og positiv livsstilsendring. På dette kurset vil vi jobbe ut i fra et ernærings- og stressmestringsperspektiv. Denne spesialiseringen er modulbasert og utviklet for å kunne kombineres hensiktsmessig med mPOWER-grunnutdannelsen.

SERTIFISERING OG KURSBEVIS: Et av våre spesialiseringsfag som kvalifiserer til å bli mPOWER-Specialagent (for deg som ønsker å fordype deg i 5 spesialiseringsfag, og hvor dette vil slås sammen med din mPOWER-grunnutdannelse). Men hvert spesialiseringskurs kan også tas hver for seg og uten annen forkunnskap. Studenten/kursdeltager vil da få et eget kursbevis ved gjennomført kurs.

Dato: Mars 2023
Tidspunkt: kl 10.00-18.00
Pris: 7500,-
Undervisningsform: Klasseundervisning i våre undervisningslokaler (eller 10x 2 timer online)

HR-BALANSE agent grunnutdannelsen VÅR-2023

(Online-kurs med oppstart vår 2023)

FORELESERE OG FAGANSVARLIGE:
Rebekka Nøkling og Hege B. Hasler

BESKRIVELSE AV UTDANNELSEN: Grunnpakken for å bli en mPOWER HR-Balanse Agent inkluderer modul 1, 2, 3, 4 og 5. Denne grunnutdannelsen gir deg muligheten til å jobbe som en selvstendig sertifisert empowerment- og ernæringsagent etter HR-Balansens fagkvalifiserte metode.

SERTIFISERING OG DIPLOM: Grunnpakke for å bli mPOWER HR-Balanse Agent (100 timer sertifisering), som kvalifiserer å bruke mPOWER og HR-Balansens utvalgte verktøy og metoder i egen praksis og/eller i bedrift.

FOR PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL:

Ta kontakt med vår Studiekoordinator Eva Saunes ved å sende en e-post: eva.saunes@gmail.com eller ring/sms henne på mob: 416 15 101 – så vil hun hjelpe deg videre!

Eva er sertifisert mPOWER-agent og mPOWER Academy sin Studiekoordinator og kontaktperson for studentene og kursdeltagerne. Eva har kontinuerlig oversikt og ansvar for mPOWER sine kurs- og utdanningsprosjekter inn mot Studieforbundet næring og samfunn. Hun koordinerer også våre faste mPOWER-treff, som ivaretar den sosiale og faglige møteplassen for mPOWER-nettverket til studentene og agentene.

Livslyst & Motivasjon AS, er medlem i Studieforbundet for næring og samfunn, og eier mPOWER Academy 100%. Livslyst & Motivasjon er også hovedleverandører av utdanningsmodulene til mPOWER Academy, sammen med sine utvalgte samarbeidspartnere med spesifikke fagkompetanser.

Ved gjennomført kurs (med obligatorisk oppmøte i klasse eller online) og bestått eksamen (dette gjelder for alle våre grunn- og spesialiseringsutdannelser), vil du derfor både få et kursbevis og/eller sertifiseringsdiplom fra 1) mPOWER Akademiet og 2) Studieforbundet for næring og samfunn.