MØT VÅRE mPOWER-AMBASSADØRER!

Det er en stor glede at vi kan presentere våre fantastiske og engasjerte mPOWER-ambassadører – som sammen med ledelsen i mPOWER tar et aktivt sosialt ansvar og bidrar til å fronte vårt viktige budskap ut i samfunnet: mPOWER Academy har som grunnfilosofi å hjelpe mennesker til en personlig positiv selvutvikling. Vi ønsker også å bidra til å skape arbeidstakere og bedrifter som både er endringskompetente og i stand til å bruke empowerment i praksis. Dette gjør vi ved å tilby våre kvalitetssikrede kurs og utdannelser til våre kursdeltagere, studenter, ulike yrkesgrupper og bedrifter – som ønsker en spesialkompetanse innen stressmestring, empowerment, positiv selvutvikling, mental trening og endringsprosesser – og som kan kombineres med ulike fagområder.

Målet med å tilby våre kurs og utdanninger til flest mulig mennesker og arbeidsplasser – som ønsker å integrere våre metoder og verktøy inn i hverdagen og arbeidskulturen – er at flere skal unngå å bli “kronisk syke”. Våre kvalitetssikrede kurs og konkrete utdanningstilbud, som nå også tilbys online, skal bidra til at: privatpersoner, næringslivet og offentlige arbeidsplasser, skal kunne hjelpe til med å forebygge at ansatte blir langvarig sykmeldte. Dette er særdeles viktig i et marked som stadig er i endring og i et samfunn som nå også preges av pandemi og en helt ny hybridkontortilværelse.

Vi kan med glede presentere vår første mPOWER Ambassadør: Björg Thorhallsdottir – den folkekjære kunstneren som ble en stor inspirator for tusenvis av mennesker da hun begynte å dele tankene bak bildene hun skaper. Bildene og budskapene ble etter hvert til 15 bestselgende bøker, som gjorde henne til en populær spaltist og foredragsholder. Björg ble tidlig enke, og i sorgen skapte hun «Hjertefred» for å lage en arena hvor sønnen Tolli og andre kunne få en arena å minnes dem de har mistet. Gjennom årene har hun skapt et helt unikt Björgs Univers, for drømmen er å inspirere andre til å leve sitt beste liv, ut fra egne forutsetninger. På livsveien har hun også utdannet seg til Eq-terapeut ved EQ Institute og mPOWER agent ved mPOWER Akademiet. Gjennom sin personlige reise mot et bedre sted har hun tilegnet seg en unik livserfaring, kunnskap, kompetanse og konkrete redskap. Dette deler hun i sitt nyeste prosjekt: Destinasjon Glede, hvor hun inviterer alle som vil være med – slik at de også kan skape et liv som er godt å leve, et liv med mer glede, takknemlighet og mening. mPOWER Academy sin rektor og fagansvarlig, Rebekka Nøkling, er også bidragsyter i Destinasjon Glede – hvor Bjørg og Rebekka bl.a. vil dele flere av mPOWER sine stressmestringsøvelser.

Vi kan med glede presentere vår andre mPOWER Ambassadør: Assad Siddique – opprinnelig utdannet eiendomsmegler (faktisk den første eiendomsmegleren i Norge med flerkulturell bakgrunn), men som siden 2003 har livnært seg som frilansskuespiller. Han har vært med i en rekke kjente filmer og TV-serier. Assads hovedrolle som Amir Kapoor i forestillingen Krenket ved Nationaltheatret fikk mye oppmerksomhet og skapte overskrifter i avisen: «Se den, og kjør debatt!» Og anmeldelsen poengterte: «Styrken i stykket ligger nettopp i alle spørsmålene det virvler opp: om islam og modernitet, om individ og kultur, om røtter og føtter, toleranse og unnvikelse – og om alle det sosiale spillets skjulte regler i vår kultur». I 2021 ble Assad også sertifisert mPOWER-agent, og sammen med mPOWER-ledelsen ønsker han å videreformidle denne kunnskapen til flere gjennom foredrag og kurs. Han brenner spesielt for å hjelpe ungdommer og unge voksne med flerkulturell bakgrunn. Gjennom sin livserfaring og nye fagkompetanse ønsker han å bidra med å gi dem konkrete råd og verktøy, slik at de også kan lykkes i livet – uansett hvor mange utfordringer de møter i den flerkulturelle hverdagen – både privat og på skole- og jobbarenaen. I tillegg vil Assad jobbe med mPOWER-teamet i prosjekter som er rettet mot næringslivet og arbeidsmiljø.