EMPOWERMENT & GLEDE!

mPOWER Academy sin rektor, Rebekka Nøkling, er bidragsyter og ekspert i Björg Thorhallsdottir sitt fantastiske “Destinasjon Glede” prosjekt, hvor Adina Broady Aasebö er daglig leder. Rebekka sitter i ekspertpanelet sammen med Silje Sandmæl, Yngvar Andersen, Jeanette Bretteville, Anniken Binz, Berit Nordstrand og flere andre spennende bidragsytere i Destinasjon Glede.

Björg er den folkekjære kunstneren som har blitt en stor inspirator for tusenvis av mennesker. Gjennom sin personlige reise mot et bedre sted har hun tilegnet seg en unik livserfaring, som hun deler og formidler gjennom sin kunst, men også gjennom sine tverrfaglige prosjekter.

VÅR GODE AMBASSADØR: Björg er også vår første mPOWER-ambassadør, som vi er veldig stolte av å ha med i mPOWER-teamet vårt. Hun er en stor inspirasjon for våre studenter og kursdeltagere – og en dyktig og sertifisert mPOWER-agent.

SAMMEN HJELPER VI DEG MED Å REALISERE DINE DRØMMER!

Rebekka og Björg har vært venninner i mange år og “løftet hverandre” når livet har vært tøft, men sammen har de også feiret: livet, kjærligheten og drømmer som realiseres i våken tilstand. Gjennom sitt samarbeid på flere arenaer er de opptatt av å inspirere, motivere og hjelpe flere mennesker til en positiv selvutvikling. Dette gjør de bl.a. gjennom sine foredrag, kurs, reiser, podcaster, bøker, serier i magasiner og gjennom andre sosiale kanaler og møteplasser. Sammen tar de et aktivt sosialt ansvar – og ja: du er velkommen til å bli med på laget!

Empowerment & Glede samarbeid. Rebekka vil sammen med Björg, som selv har tatt empowerment grunnutdannelsen, fortsette å dele flere av mPOWER sine stressmestringsøvelser til deltagerne i Destinasjon Glede (DG). mPOWER Akademiet vil også gi en spesialpris til alle deltagerne som har vært med på Destinasjon Glede reisen – som også ønsker å bli sertifiserte mPOWER-agenter (se spesialtilbud nedenfor) – slik at vi sammen kan hjelpe enda flere mennesker!

SPESIALTILBUD! Livslyst & Empowerment kurs OG UTDANNELSER for Destinasjon Glede deltagere:

Hvordan få en hverdag med mindre stress, mer ro og fokus, mer glede, en bedre hormonbalanse, ny energi og masse godfølelse – og samtidig få en kvalitetssikret og samfunnsetterspurt sertifisert tilleggskompentanse innenfor stressmestring og empowerment?

SPESIALTILBUD TIL DG-DELTAGERE PÅ MPOWER-AGENT GRUNNUTDANNELSEN:
Meld deg på mPOWER hovedutdannelsen og få med to gratis coachingtimer med Rebekka Nøkling: verdi 2000,- NOK. Dette er den samme empowerment utdannelsen som vår mPOWER-ambassadør Björg Thorhallsdottir har tatt! Dette gir deg muligheten til å jobbe som en sertifisert mPOWER-Agentmed diplom/kursbevis fra både mPOWER Akademiet og Studieforbundet for næring og samfunn – og du vil også bli en del av vårt fagnettverk. For å bruke spesialtilbudet skriver du året du var registrert som deltager i Destinasjon Glede på påmeldingen.

LES MER OM EMPOWERMENT GRUNNUTDANNELSEN HER

Empowerment utdannelsen gir deg muligheten til å jobbe som mPOWER-Agent og bli en del av vårt mPOWER-fagnettverk!

OVERSIKT – OPPSTART AV UNDERVISNINGEN 2023/2024:

HØSTEN 2023
–oppstart online-undervisning 25. oktober 2023:
Beregn ca. 4-8 timer undervisning i uken. Du vil få opptak av alle foredrag, standarprogrammene og øvelsene som du kan se når og så ofte som du vil! Undervisningen vil etterhvert også inkludere muligheten til å være med på: interaktive kollokvier, få personlige studietips og opptrening i våre empowerment-standardprogram fra mPOWER-lærerne våre.

VÅREN 2024 –oppstart online-undervisning 13. februar 2024:
Beregn ca. 4-8 timer undervisning i uken. Du vil få opptak av alle foredrag, standarprogrammene og øvelsene som du kan se når og så ofte som du vil! Undervisningen vil etterhvert også inkludere muligheten til å være med på: interaktive kollokvier, få personlige studietips og opptrening i våre empowerment-standardprogram fra mPOWER-lærerne våre.

VÅREN 2024
– oppstart vanlig undervisning 13. februar 2024:
Faglige samlinger tirsdager og torsdager kl 17.30-19.30*, samt tilgang til vårt mPOWER-intranettverk hvor du finner relevant undervisningsmateriell til hver modul. Vi vil også inkludere: interaktive kollokvier, personlige studietips og opptrening i våre empowerment-standardprogram fra mPOWER-lærerne våre.
STED: Kirkeveien 67, 0364 Oslo og i gruppeundervisningen i våre kanaler.

*Det er ikke undervisning i vinterferien, påskeferien og på helligdager.

UNDERVISNINGSKRAV FOR Å FÅ SERTIFISERING:
Kurset gir 250 timer (tidligere kun 200 timer) sertifisering. For å få diplom/kursbevis og godkjent sertifisering, kreves det at studenten følger den obligatoriske undervisningen som består av:
1) forelesninger (disse får studenten også videoopptak av, for å kunne bearbeide det faglige innholdet i sitt eget tempo), 2) obligatoriske mPOWER-undervisningspodcaster (tilgjengelig på mPOWER Akademiets intranett som studenten kan logge seg inn på 24/7), 3) delta på kollokvier og 4) i opptreningen av empowerment-standardprogrammene (klasse og/eller online) som undervises av mPOWER-lærere gjennom hele semesteret.

I tillegg må studenten gjennomføre og få godkjent:

1) Skriftlig eller muntlig eksamen, dvs. levere skriftlig eller svare muntlig på hjemmeoppgaver etter gitte kriterier og avtalte tidsfrister.
2) Praktisk eksamen gjennomføres av to-og-to studenter (eller vha. en assistentlærer), på våre faglige fellessamlinger (klasse eller online).
Deretter må studenten:
3) Gjennomføre sin individuelle egenpraksis med en godkjent mPOWER-produktportefølje på prøvekunder eller utvalgte grupper (her får studentene individuell veiledning av våre mPOWER-lærere), før man kan praktisere som en sertifisert mPOWER-agent.

PRIS PÅ ULIKE STUDIEALTERNATIVER:
Dersom du melder deg på hele mPOWER-hovedutdannelsen, som inkluderer modul 1, 2, 3, 4 og 5, så koster den totalt 29 700,- NOK (muligheter for individuell nedbetalingsplan, se nedenfor). Du kan også velge å dele opp utdannelsen i 1-5 moduler:

SISTE NYTT! ØNSKER DU Å DELE OPP UTDANNELSEN?
Ja, du kan også ta mPOWER-grunnkurset som inkluderer modul 1, 2, 3, 4 og 5 i mindre pakkeløsninger – det betyr at du kan dele opp empowerment hovedutdannelsen i 5 deler om du vil:

MODULPRISER:
MODUL 1-4 koster 7500,- NOK/modul
MODUL 5 koster 3950,- NOK (inkl. mPOWER-lærer veiledning)

Det betyr at dersom du velger å ta hver modul hver for seg – over så lang tid som du selv ønsker, så vil totalprisen for hovedutdannelsen bli: 33 950,- NOK

ØNSKER DU EN INDIVIDUELL NEDBETALINGSPLAN?
Uansett om du velger å melde deg på hele empowerment hovedutdannelsen med en gang (dvs. modul 1-5: 29 700,- NOK) eller hver modul for seg (modul 1-4: 7500,- NOK/modul og modul 5: 3950,- NOK) så kan du gjøre dette på nedbetaling over 6 mnd, 1 år eller 2 år. Individuelle avtaler utover dette kan også gjøres, og da vil Marius Engh hjelpe deg med dette. Marius er også vår kontaktperson for studenter og kursdeltagere som har behov for ekstra oppfølging, eller som får betalt sin kursplass via NAV og andre støtteordninger. Har du spørsmål og ønsker rundt dette, så ber vi deg om å sende en e-post til: post@livslystogmotivasjon.no, så hjelper vi deg med glede.

UNDERVISNINGSLOKALER/STED: mPOWER-studentene vil ha undervisningen i Livslyst & Motivasjon sine undervisningslokaler sentralt i Oslo og/eller i våre andre undervisningskanaler.

FOR PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL:

Ta kontakt med vår Studiekoordinator Eva Saunes ved å sende en e-post: eva.saunes@gmail.com eller ring/sms henne på mob: 416 15 101 – så vil hun hjelpe deg videre!

Vi hjelper deg med glede videre med det vi kan!

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

VISSTE DU AT DU SOM DESTINASJON GLEDE DELTAGER KAN MELDE DEG INN I «EMPOWERMENT & GLEDE GRUPPEN – med Rebekka Nøkling» – og lære mer om de forskningsbaserte øvelsene du fikk i Rebekkas foredrag, kurs og i Destinasjon Glede boken: «Mitt fokus og min ro» – hvor Rebekka er medforfatter? Du finner denne private facebookgruppen her VELKOMMEN!


EMPOWERMENT KURS MED SPESIALPRIS FOR DESTINASJON GLEDE DELTAGERE:

KURS 1 (klasse eller online): EMPOWERMENT & STRESSMESTRING
Bli med på vårt 20 timers introkurs i stressmestring og empowerment – i samarbeid med Destinasjon Glede – hvor du får et kursbevis fra mPOWER Akademiet og Studieforbundet næring og samfunn – etter gjennomført kurs. 

BESKRIVELSE AV KURSET: Et 20 timer fordypningskurs: hvor du vil lære mer om hjernens evne til å ”skru av negativt stress i kroppen” og ”skru på godfølelsen” ved hjelp av mental trening! Du vil få konkrete øvelser fra forskningen, Østens visdom og toppidretten – for å få mindre stress og mer livslyst og empowerment i hverdagen! I tillegg vil du få konkrete matnyttige tips som både hjelper hjernen din til å stresse ned og lettere reparere seg (“food for your brain”) og som holder blodsukkeret ditt i balanse – som er veldig viktig for å hjelpe kroppen å stresse ned!

KURSLEDER: Rebekka Nøkling

DATO: Ved nærmere avtale med Rebekka Nøkling

UNDERVISNINGSFORM: Online eller klasse, minimum 4 deltagere

SPESIALPRIS: 7500,- NOK og få med en gratis coachingtime med Rebekka Nøkling: verdi 1000,- NOK.

STED (klasse): Kirkeveien 67, 0364 Oslo og i gruppeundervisningen i våre kanaler.

KURS 2 (online): EMPOWERMENT & HORMONBALANSE
Bli med på vårt 20 timers kurs for å få tilbake en god kvinnehormonbalanse. Dette kurset gir deg et kursbevis fra mPOWER Akademiet og Studieforbundet næring og samfunn – etter gjennomført obligatorisk undervisning. 

BESKRIVELSE AV KURSET: Et 20 timer fordypningskurs: hvor du vil lære mer om kvinnelige hormoner – og hvorfor de så lett kan komme i ubalanse og påvirke kropp, sinn og følelser negativt. Du vil også lære om hvordan empowerment, hormonyoga, ernæring og resultater fra forskningen kan brukes positivt i et tverrfaglig og holistisk menneskeperspektiv for å gjenopprette en god kvinnehormonbalanse. Denne spesialiseringen er modulbasert og utviklet for å kunne kombineres hensiktsmessig med mPOWER-grunnutdannelsen

KURSLEDER: Rebekka Nøkling

DATO: Ved nærmere avtale med Rebekka Nøkling

UNDERVISNINGSFORM: Online eller klasse, minimum 4 deltagere

SPESIALPRIS: 7500,- NOK og få med en gratis coachingtime med Rebekka Nøkling: verdi 1000,- NOK.

ANDRE EMPOWERMENT & LIVSLYST KURS FOR DESTINASJON GLEDE DELTAGERE MED SPESIALPRIS:

ONLINE KURS (bestill når du/dere vil – minimum 4 deltagere):
«Få mer empowerment og glede i hverdagen din!»
(4 timer)

KURSLEDER: Rebekka Nøkling 

DATO/TID: Etter avtale (4 deltagere <)

PRIS: 1000,- NOK (vanlig pris 1500,-)

UNDERVISNINGSFORM: 2x 2 timer online

VISSTE DU AT DU SOM DESTINASJON GLEDE DELTAGER KAN MELDE DEG INN I «EMPOWERMENT & GLEDE GRUPPEN – med Rebekka Nøkling» – og lære mer om de forskningsbaserte øvelsene du fikk i Rebekkas foredrag, kurs og i Destinasjon Glede boken: «Mitt fokus og min ro» – hvor Rebekka er medforfatter? Du finner denne private facebookgruppen her VELKOMMEN!

RELEVANTE LINKER OG MER INFORMASJON:

Mer informasjon om Destinasjon Glede

Les mer om våre foredragsholdere og kursledere

Les mer om våre mPOWER-ambassadører: Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent av Studieforbundet for næring og samfunn.

REFERANSER fra tidligere studenter