DU KAN NÅ TA EMPOWERMENT UTDANNELSEN ONLINE!

SISTE NYTT! Ja, i 2023 startet vi å undervise empowerment utdannelsen online (fordelt på flere undervisningsdager), slik at du kan bli med i vårt EMPOWERMENT-TEAM uansett hvor du bor i Norge eller kanskje til og med i utlandet. Dette er også et godt alternativ for deg som trenger litt mer fleksibilitet, for å kombinere det å ta utdannelsen med en jobb eller et familieliv som gjør at det kan være vanskelig å følge en vanlig klasse. Vit at dersom du innimellom ønsker å delta på noen av våre mPOWER-treff, kollokvier eller klasser – så er du også hjertelig velkommen til det!

For å bli en sertifisert mPOWER-agent må du ta Empowerment hovedutdannelsen som er hele grunnkurset, bestående av modul: 1, 2, 3, 4 og 5. Dette gir deg totalt 250 timer sertifisering. Ved bestått eksamen vil du få et sertifiseringsdiplom/kursbevis fra mPOWER Academy og Studieforbundet næring og samfunn. Sertifiseringen kvalitetssikrer og viser din nye fagkompetanse og at du er godkjent fra oss til å ta imot klienter/kunder/grupper som mPOWER-agent. Du vil også bli en del av vårt mPOWER-nettverk og kunne delta som fagperson i våre større empowerment prosjekter, slik som fengselprosjektet vårt eller i vårt arbeid med ungdommer og unge voksne – i skolen og i våre flerkulturelle prosjekter.

Du blir også opplært i ”en bevisst mPOWER-kommunikasjon”, som er en viktig del av vår utdannelse for å bruke empowerment i praksis og for at du skal kunne videreformidle våre verktøy og metoder til din målgruppe – og for at du skal kunne opptre profesjonelt og initiere en egenmobilisering hos mennesker/kunder som kanskje opplever mye stress på grunn av ulike utfordringer i hverdagen – enten det er i arbeidslivet eller i privatlivet deres.

OPPSTART ONLINE UNDERVISNING – se egen oversikt med tid/datoer og pris

*Det er ikke undervisning i vinterferien, påskeferien og på helligdager.


HOVEDFORELESER OG FAGANSVARLIG:
Rebekka Nøkling – sammen med flere av våre mPOWER-lærere

RELEVANTE LINKER OG MER INFORMASJON:

ONLINE ELLER KLASSE UNDERVISNING?
Se egen oversikt med tid/datoer og pris

Les mer om våre foredragsholdere og kursledere

Les mer om våre mPOWER-ambassadører: Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique

REFERANSER fra tidligere studenter

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

Sertifiseringsdiplom/kursbevis: Alle våre studieplaner og kurs er godkjent av Studieforbundet for næring og samfunn. Studieforbundet har til formål å fremme arbeidet med folkeopplysning og voksnes læring, og i samarbeid med medlemsorganisasjonene arbeide for et godt opplæringstilbud og høy studieaktivitet i hele landet. Studieforbundet næring og samfunn er ett av fire studieforbund som er direkte tilknyttet Kunnskapsdepartementet.

FOR PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL OM EMPOWERMENT UTDANNELSEN:

Ta kontakt med rektor/fagansvarlig Rebekka Nøkling ved å sende en e-post: rebekka@mpoweracademy.org eller ring/sms henne på mob: +47 900 71 428. Du kan også ta kontakt med vår Studiekoordinator Eva Saunes, som vil svare på generelle spørsmål ved å sende henne en e-post: eva.saunes@gmail.com eller ring/sms henne på mob: 416 15 101 – så vil hun hjelpe deg videre med glede!