Spesialtilbud

Livslyst & Motivasjon AS er hovedleverandøren til utdanningsmodulene til mPOWER Academy – et selskap som tar et sosialt ansvar.

Livslyst & Motivasjon AS har gjennom flere år støttet The Human Aspect og Hverdagspsyken i deres viktige arbeid.

Du kan lese om hvordan det hele startet i LivslystMagasinet.

Derfor ønsker vi å tilby alle som på en eller annen måte er tilknyttet The Human Aspect og Hverdagspsyken sine nettverk vår nye mPOWER-utdannelse med 25% rabatt – slik at vi sammen kan hjelpe enda flere mennesker med våre forskningsbaserte og praktiske empowerment stressmestringsverktøy.

HØRES DETTE INTERESSANT UT FOR DEG?
Du vil få faglig påfyll, øke din spisskompetanse innen endringsprosesser, bli en stressmester og få ”siste nytt fra forskningen” – som du kan kombinere med det du har fra før av utdannelse og jobberfaring. Dette passer også for deg som ønsker å starte på en helt ny og innovativ utdannelse, hvor du også kan ”bruke hele deg” og dine tidligere livserfaringer. Eller kanskje du bare har gått litt lei, er sliten og rett og slett ønsker en forandring i livet? Da kan mPOWER-utdannelsen være noe for deg!

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

Neste semester starter 30. januar 2023 – velkommen til å bli vår mPOWER-student!

FOR PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL:
Ta kontakt med vår Studiekoordinator Eva Saunes ved å sende en e-post: eva.saunes@gmail.com eller ring/sms henne på mob: 416 15 101 – så vil hun hjelpe deg videre!

Eva er sertifisert mPOWER-agent og mPOWER Academy sin Studiekoordinator og kontaktperson for studentene og kursdeltagerne. Eva har kontinuerlig oversikt og ansvar for mPOWER sine kurs- og utdanningsprosjekter inn mot Studieforbundet næring og samfunn. Hun koordinerer også våre faste mPOWER-treff, som ivaretar den sosiale og faglige møteplassen for mPOWER-nettverket til studentene og agentene.

VELKOMMEN TIL Å BLI VÅR NYE mPOWER-STUDENT!
Hilsen Livslyst & Motivasjon og alle oss i mPOWER-teamet