Spesialtilbud

Livslyst & Motivasjon AS er medeier og hovedleverandør av utdanningsmoduler til mPOWER Academy AS – et selskap som tar et sosialt ansvar.

Livslyst & Motivasjon AS har gjennom flere år støttet The Human Aspect og Hverdagspsyken i deres viktige arbeid.

Du kan lese om hvordan det hele startet i LivslystMagasinet.

Derfor ønsker vi å tilby alle som på en eller annen måte er tilknyttet The Human Aspect og Hverdagspsyken sine nettverk vår nye mPOWER-utdannelse med 25% rabatt – slik at vi sammen kan hjelpe enda flere mennesker med våre forskningsbaserte og praktiske empowerment stressmestringsverktøy.

HØRES DETTE INTERESSANT UT FOR DEG?
Du vil få faglig påfyll, øke din spisskompetanse innen endringsprosesser, bli en stressmester og få ”siste nytt fra forskningen” – som du kan kombinere med det du har fra før av utdannelse og jobberfaring. Dette passer også for deg som ønsker å starte på en helt ny og innovativ utdannelse, hvor du også kan ”bruke hele deg” og dine tidligere livserfaringer. Eller kanskje du bare har gått litt lei, er sliten og rett og slett ønsker en forandring i livet? Da kan mPOWER-utdannelsen være noe for deg!

Du finner mer informasjon og beskrivelse av kveldsstudiet her

Og her finner du en enkel oversikt/beskrivelse (pdf) av utdannelsen og litt om ledelsegruppen vår i mPOWER Akademiet

Her kommer også en oversikt over studiedagene i høstsemesteret (oppstart 7. oktober 2020)

PÅMELDING FOR DEG SOM VIL BRUKE DETTE SPESIALTILBUDET: Send Rebekka Nøkling en mail: rebekka@livslystogmotivasjon.no eller ring/sms henne på mob: +47 90071428, så vil hun hjelpe deg videre med glede!

VELKOMMEN TIL Å BLI VÅR NYE mPOWER-STUDENT!
Hilsen Livslyst & Motivasjon og alle oss i mPOWER-teamet